Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Lintilä esittää kummallisuuksia

Lauantai 6.3.2010 - -Esko Erkkilä-


Kansanedustaja Mika Aaronpoika Lintilä Toholammilta on lausunut Hufvusdstadsbladetille antamassaan haastattelussa kummallisuuksia.

 

Lintilä on jutun mukaan ehdottanut Yleisradion TV2:n Tampereen Tohlopin kaikkien toimintojen siirtämistä Helsingin Pasilaan Ylen Isoon Pajaan!

 

Puhe on käsittämätöntä tekstiä aluepoliitikoksi profiloituneelta kansanedustajalta!

 

Lintilän mukaan alueellisiin ohjelmiin ei toki puututtaisi, mutta Tampereella niitä ei tehtäisi.

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo tyrmäsi Lintilän ajatukset tuoreeltaan.

 

- Ei missään tapauksessa. TV2:lla on myös merkittävä aluepoliittinen merkitys. TV2:n tekninen tiimi on maan huippua. Jos kakkonen lopetetaan, menee paljon osaamista. Kakkosen lastenohjelmat, viihde ja draama ovat huipputasoa, Alatalo perustelee.

 

Mikko Alatalo on saanut tukea muilta Pirkanmaan kansanedustajilta.

 

Alatalon ajatuksille on laaja tuki myös muualla Suomessa.

 

Mm. Kuopiossa ilmestyvä Savon Sanomat kirjoittaa, että erityisen vaikeaa on ymmärtää keskipohjalaisen maakuntien miehen Mika Lintilän ehdotusta TV2:n kotipesän sulkemisesta.

 

Savon Sanomat jatkaa, että Keskusta on puolueena esiintynyt kautta aikain hajasijoituksen esitaistelijana, joten Lintilän esitys on täyskäännös entiseen.

 

- Järjellä ajateltuna Ylen kannattaisi itse asiassa hajauttaa toimintaansa Pasilasta Tampereen lisäksi myös muihin suuriin maakuntakeskuksiin, joissa yhtiöllä on käytössään hyvät toimitilat ja pätevää, hyvin motivoitunutta henkilöstöä, jatkaa Savon Sanomat.

 

Lintilä on myöhemmin selitellyt Hufvudstadsbladetissa julkaistua lausuntoaan. Virhe ehti kuitenkin tapahtua ja lausunto elää omaa elämäänsä. Lintilän olisi pitänyt kokeneena henkilönä osata tarkistaa etukäteen, että julkaistu juttu olisi täsmälleen vastannut hänen mielipiteitään.

 

On itsestään selvää, että olen asiassa samaa mieltä kuin Mikko Alatalo.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mika Lintilä, Mikko Alatalo, TV2, Tohloppi, Tampere, Iso Paja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini