Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Elsi Katainen - ehdolla Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi

Sunnuntai 6.6.2010 - -Esko Erkkilä-


Keskustan varapuheenjohtajakilpaan ilmoittautunut kansanedustaja Elsi Katainen vieraili Tampereella 1.6.2010 samassa tilaisuudessa kuin varapuheenjohtaja Rantakangas.

 

Elsi Katainen on syntynyt Keski-Pohjanmaan itälaidalla Haapavedellä, mutta on opiskelun, työn sekä avioliiton myötä siirtynyt Pielavedelle pohjois-Savoon. Hän on Pielaveden kunnanvaltuuston puheenjohtaja vuodesta 2001. Katainen on maatilayrittäjä sekä luonnonvara-alan opettaja.

 

Puolueen varapuheenjohtajana hän haluaisi laittaa lopullisesti pisteen kaupunkien ja maaseudun väliselle vastakkainasettelulle Suomessa.

 

Katainen peräänkuuluttaa nuorten, opiskelijoiden, naisten ja Kerttu-verkoston kiinteää yhteistyötä Keskustan puolueperheessä. Hänen mielestään varapuheenjohtajille pitäisi asettaa nykyistä selkeämmät tehtäväalueet - varapuheenjohtajat eivät ole mitään perintöprinsessoja tai perintöprinssejä, vaan selkeän vastuualueen puoluetoiminnassa omaavia vastuuhenkilöitä.

 

Seuraava hallitus joutuu leikkaamaan, luopumaan, siirtämään ja peruuttamaan monia nyt voimassaolevia tai suunniteltuja menettelytapoja, mainitsi Katainen. Kansalaisten perusturvasta on kuitenkin pidettävä kiinni ja siinä tarvitaan vahvaa Keskustaa.

 

Mainittakoon, että Katainen on koulutukseltaan Rantakankaan tapaan agrologi ja se takaa heille molemmille käytännönläheisen otteen.

 

Katainen pyrkii Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi nyt toisen kerran.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Suomen Keskusta, Elsi Katainen


Kommentit

21.9.2011 3:16  Canada Goose Coats

Your Blog is very good, I like it! Thank you for your sharing!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini