Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pohjois-Pohjanmaalla on nyt ministerivuoro!

Perjantai 18.6.2010 - -Esko Erkkilä-


Suomen Keskustan puoluekokous Lahdessa on päättynyt.

 

Ennakoin, että Antti Rantakangas on ehdokkaista varmin Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi. Erehdyin, sillä puoluekokous päätti toisin.

 

Pohjois-Pohjanmaan piiri on Suomen Keskustan piireistä suurin ja se jäi Lahden puoluekokouksessa ilman edustajaa Keskustan johtoviisikossa.

 

Pääministeri Matti Vanhanen jättää pääministerinpaikkansa uudeksi puheenjohtajaksi valituksi tulleelle hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemelle. Tarvitaan siis tiettyä ministerikierrätystä.

 

Mielestäni itseoikeutettu ministeripostin saaja tässä tilanteessa on Pohjois-Pohjanmaan piiri. Ehdokkaat ministeripostin haltijaksi alueelta ovat Antti Rantakangas, Inkeri Kerola ja Tapani Tölli.

 

En henkilökohtaisesti tunne Kerolaa enkä Tölliä, mutta Antti Rantakankaaseen tutustuin, kun hän parisen viikkoa sitten vieraili Tampereella. Seurasin häntä myös Lahden puoluekokouksessa perjantaina 11.6.2010 ja olin varma hänen valinnastaan varapuheenjohtajaksi.

 

Erityisen tyytyväinen olin Rantakankaan puheenvuoroihin Keskustanuorten järjestämässä Talousseminaarissa perjantaina aamupäivällä Lahden Suurhallissa. Rantakankaan mielipiteet olivat piristävän asiantuntevia ja realistisia Suomen taloudellisesta nykytilanteesta.

 

Keskustalla ei ole varaa jättää Pohjois-Pohjanmaan piiriä ilman merkittävää asemaa puolueessa. Sen vuoksi mielestäni on välttämätöntä, että hyvin tuntemani Antti Rantakangas tai minulle tuntemattomista Inkeri Kerola tai Tapani Tölli saavat ministerikierrätyksessä merkittävän ministeripostin.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Antti Rantakangas, Inkeri Kerola, Tapani Tölli, Matti Vanhanen, Mari Kiviniemi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini