Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kesäteatterit ovat teatteria parhaimmillaan, mutta ne ovat paljon enemmänkin

Keskiviikko 14.7.2010 - -Esko Erkkilä-


Kesäteatteriesitykset ovat kiivaimmillaan. Tuhannet suomalaiset vierailevat kesäteattereiden katsomoissa näinä päivinä.

 

Sain olla katsojana Viljakkalassa Teatteri Wimman esityksessä tiistaina 13.7.2010.

 

Teatteri Wimman esitys oli nimeltään "Mooses Viinanen ja mahvian miehet".

 

Esityksen käsikirjoittaja on Raimo Suuronen, sen ohjasi Jari Hiltunen ja tuotannosta vastasi Viljakkalan Teatteriyhdistys Wimma ry.

 

Esitys on varsinainen iloittelu ja siten se sopii oikein hyvin kesäteatteriesitykseksi - katsojat viihtyivät ja se varmaan generoi myös näyttelijöitä hyviin suorituksiin.

 

Kaikki näyttelijät ovat luonnollisesti harrastenäyttelijöitä. On väärin mainita parhaita esiintyjiä, mutta Juha-Matti Ala-Laurila, Hanna Rajakoski-Tamminen, Juuso Gren sekä Niina Siewert pärjäisivät ammattiareenoillakin.

 

Kesäteatteriesitykset ovat paljon muutakin kuin pelkkää teatteria. Näin erityisesti pikkupitäjien -  Wimman osalta kuntaliitoksen myötä yhdistyneen pikkupitäjän Viljakkalan kohdalla. Ylöjärven kaupunki kun takavuosina nielaisi kuntarakenteen muutoksen rattaissa Viljakkalan osaksi Ylöjärven kaupunkia.

 

Osallistuin perheeni kanssa Wimman esitykseen osin MTK-Viljakkalan sponsoroimana. MTK-Viljakkala maksoi jäsentensä osallistumisesta kahden euron suuruisen alennuksen kesäteatteriesitykseen sekä tarjosi sen päälle kahvin ja pullan. Olemme MTK-Viljakkalan jäseniä ja saimme tämän edun.

 

MTK-Viljakkalan antama tuki on eräs osa siihen, että kesäteatteri on "enemmän" kuin pelkkä teatterinautinto.

 

Kesäteatteriesitys on mainio tilaisuus tavata tuttuja, joita harvoin tapaa. Tapasin väliajalla entisen naapurini, jonka lopulta tunsin vasta äänestä - tunnistamisapua en pöytäseurueeltani tarvinnut, mutta läheltä piti!

 

Kiitän Viljakkalan teatteriyhdistys Wimma ry:tä nauruhermoja kutkuttavasta esityksestä. Toivottavasti jaksatte tuottaa uuden esityksen taas ensi kesäksi.

 

Kiitokset myös MTK-Viljakkalan vastuuhenkilöille jäsentenne aktivoinnissa - ilman Teidän pientä sponsorointianne perheeni ei varmaankaan olisi "ehtinyt" mieliinpainuvaan tilaisuuteen!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Viljakkala, Ylöjärvi, Viljakkalan Teatteriyhdistys Wimma ry, Wimma, Mooses Viinanen, Mooses Viinanen ja mahvian miehet, Juha-Matti Ala-Laurila, Hanna Rajakoski- Tamminen, Juuso Gren, Niina Siewert, Jari Hiltunen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini