Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Antti Rantakangas - ainoa varmasti Keskustan puoluejohtoon valittava ehdokas Lahdessa?

Torstai 3.6.2010 - -Esko Erkkilä-


Tapasin Suomen Keskustan varapuheenjohtaja Antti Rantakankaan Tampereella järjestetyssä tilaisuudessa 1.6.2010. Tilaisuus oli Scandic Tampere City-hotellissa ja sen järjestivät Keskustan Pirkanmaan piiri sekä Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö.

 

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin vaihtamaan ajatuksia Rantakankaan kanssa. Asiallinen kaveri ja sen vuoksi en yhtään ihmettele, että hän lienee varmin Suomen Keskustan johtoon Lahdessa valittavista ehdokkaista. Rantakangas tavoittelee varapuheenjohtajapestinsä jatkamista.

 

Kansanedustaja Antti Rantakangas on 45-vuotias. Hän on syntynyt Pulkkilassa Pohjois-Pohjanmaalla, mutta asuu nykyään Haapavedellä. Mielestäni Haapavesi kuuluu Keski-Pohjanmaan maakuntaan, mutta virallisesti se nykyisin luetaankin Pohjois-Pohjanmaahan kuuluvaksi. Olen liikkunut työn merkeissä Haapavedellä 1970-luvulla ja tunnen jokilaaksot, jotka ovat Antti Rantakankaan ydinaluetta.

 

Antti Rantakangas on koulutukseltaan agrologi ja hänen kanssaan on helppo tulla toimeen. Huomiota kiinnitti se, että Rantakangas esitti asiansa loogisesti ja selkeästi ilman papereihin tukeutumista.

 

Keskustan galluplukemien alhaisuuteen Rantakangas totesi syyksi sen, että puolue on joutunut kantamaan vastuuta. Esimerkkinä hän mainitsi taannoisen Kreikka-paketin, joka oli suurempien vahinkojen välttämiseksi pakko solmia.  Rantakangas muistutti, että Suomen SDP oli Euroopassa ainoa merkittävä puolue, joka vastusti Kreikka-pakettia!

 

Keskustan johtajavalinnoista varapuheenjohtaja Rantakangas totesi, että hän on johdonmukaisesti tukenut puheenjohtaja Matti Vanhasta sekä puoluesihteeri Jarmo Korhosta. Hän näkee tämän luonnolliseksi, sillä molemmat ovat saaneet luottamuslauseen puolueväeltä edellisessä puoluekokouksessa Joensuussa. Johdonmukaista ja luotettavaa toimintaa!

 

Rantakangas muistutti ruuan arvonlisäprosentin alentamisesta sekä vasta päätetystä takuueläkkeestä - ne molemmat ovat syntyneet Suomen Keskustan johdonmukaisen toiminnan tuloksena ja ne kohentavat heikoissa taloudellisissa olosuhteissa elävän väestön toimeentuloa.

 

Rantakankaan vahva olettamus oli, että Lipposen hallitusten toteuttamat perusturvaleikkaukset uhkaavat kansalaisia ensi kevään eduskuntavaalien jälkeen, jos Keskusta ei silloin ole hallitusvallassa.

 

Rantakangas totesi, että hänellä riittää motivaatiota uudelle kaksivuotiskaudelle toimia Suomen Keskustan varapuheenjohtajistossa.

 

 

Toivotan Antti Rantakankaalle menestystä - tuntuu olevan mies paikallaan!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Antti Rantakangas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini