Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Hallitukseen ei voi lakkoilemalla vaikuttaa..."

Perjantai 15.3.2024 - -Esko Erkkilä-


MTK-Pirkanmaan, -Satakunnan ja –Varsinais-Suomen sekä ruotsinkielisen sisarjärjestön edustajat tapasivat pääministeri Orpon, kertoo MTK-Pirkanmaan toiminnanjohtaja Visa Merikoski kirjeessään jäsenilleen, joten myös mm. minä sain tuon kirjeen.

 

MTK-liitot esittivät pääministerille useita ajankohtaisia asioita, joista päällimmäisinä oli mm. antaa vahvaa tukea hallitusohjelmaan kirjatuille maatalousasioiden toimeenpanolle.

 

Liitot totesivat pääministerille osoittamassaan kannanotossa sitä, että ruokaketjussa kaupalla on musertava ylivalta ja alkutuotantoon jäävät vain kulut sekä työ.

*****************

 

Tilaisuuden loppusanat oli lausunut MTK-Pirkanmaan puheenjohtaja Jukka Niittyoja, joka on samasta kylästä Viljakkalasta kuin minäkin – Jukan Matti-isä ja Eino-vaari olivat meillä työmiehinä, kun meille vuonna 1955 rakennettiin uusi navetta!

****************

 

Vastauksessaan Jukka Niittyojan kiitoksiin pääministeri Orpo oli todennut, että hallitukseen ei voi lakoilla vaikuttaa, mutta tällaisella tavalla voi!

 

***

Kiitokset MTK-liitoille ja kiitokset pääministeri Orpolle!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: "Hallitukseen ei voi lakkoilemalla vaikuttaa...", Pääministeri Petteri Orpo, MTK-Pirkanmaa, MTK-Satakunta, MTK-Varsinais-Suomi, toiminnanjohtaja Visa Merikoski, Jukka Niittyoja,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini