Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Asioita osaa arvostaa vasta sitten, kun ne menettää

Tiistai 25.11.2014 - -Esko Erkkilä-


Liitin eilen tälle saitille sen asiakastiedotteen, jossa Kotisivukone kertoi ongelmistaan.

Tässä puolestaan juttu, jonka laadin julkaistavaksi maanantaina 24.11.2014. Jutusta ei ole muutettu sanaakaan, joten julkaisen sen täsmälleen siinä muodossa, jossa yritin sitä tuntikaudet tallentaa:

****************

Asioita osaa arvostaa vasta sitten, kun ne menettää

 

On vanha ja koettu totuus, että vasta sitten osaa arvostaan esimerkiksi terveyttää kun sen menettää; samoin on lähimmäistensä kohdalla.

 

En ole nyt menettänyt mitään erikoisen arvokasta, mutta kyllä senkin menettäminen ainakin harmittaa. Myös näiden juttujeni lukijat ovat menettäneet, sillä menetykseni liittyy tähän blogimaailmaan.

 

Mitäkö menetykseni ja juttujeni lukijoiden menetykset sitten ovat?

 

Olen menettänyt valokuvien liittämismahdollisuuden näihin blogijuttuihini!

 

Blogisivujeni palveluntuottajana on Kotisivukone ja viime vuoden tammikuussa kerrottiin, että…

 

 

…Fonecta on ostanut Ideakoneen osakekannan ja Optinetin Aldone-liiketoiminnan.

 

Yhteystieto- ja mediakonserni Fonecta on siis ostanut Kotisivukone-palvelusta tunnetun Ideakone Oy:n osakekannan ja Optinet Oy:n Aldone-liiketoiminnan.

 

Aldone on web-toimisto, jonka erikoisalaa ovat verkkostrategia, verkkosivut, räätälöidyt verkkosovellukset sekä konsultointi ja koulutus.

 

Kotisivukoneella on yli 12 000 asiakasta ja minä olen yksi sen asiakkaista.

 

Kotisivukoneen toiminnot jatkuivat yrityskaupasta huolimatta entisellään, mutta kuluneen viikonvaihteen aikana yrityskauppa johti teknisiin uudelleenjärjestelyihin myös palveluntuottajani eli Kotisivukoneen toiminnassa.

 

Teknisten uudelleenjärjestelyjen piti sujua muutamassa tunnissa viime perjantai-illasta lauantai-aamuun, mutta eiväthän asiat ole niin yksinkertaisia.

 

Takkuamista on ollut ja takkuaminen tuntuu jatkuvan.

 

Valokuvien liittäminen blogijuttuihin ei onnistu vieläkään ja juttujen tallentaminen on enemmän ja vähemmän kiinni tuurista.

 

Murheeni ovat pieniä verrattuna niihin yrittäjiin, joiden liiketoiminta perustuu Kotisivukone-pohjille luotuihin myyntisivustoihin.

 

Joulun alusaika on monille netin kautta asiakkaita etsiville yrityksille kulta-aikaa, mutta nyt ainakin yksi viikonvaihde on mennyt hukkaan, kun Kotisivukoneen ongelmat jatkuvat ja jatkuvat.

 

Pyydän lukijoiltani rauhallisuutta – uskon, että jollakin aikataululla Kotisivukone saa asiansa järjestykseen ja päästään tämänkin saitin osalta normaalitilanteeseen.

 

Täytyy sanoa, että ei ole mitään varmuutta tämän jutun saamisesta sivuilleni – saas nähdä, että miten äijän käy!

 

 

-Esko Erkkilä-

***************

Nyt tiedämme, että Kotisivukone joutui luopumaan tavoitteestaan ja palasi vanhaan systeemiin.

Näillä mennään!

Viime sunnuntain jutukseni tallentama teatteria käsittelevä kirjoitukseni pyyhiytyi pois Kotisivukoneen tiimellyksessä, mutta tallensin sen eilen omalle paikalleen eli 23.11.2014!

-Esko Erkkilä-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini