Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ehdokkaiden keskinäinen yhteistyö on vaalimenestyksen keskeinen perusta

Sunnuntai 19.3.2017 - -Esko Erkkilä-


Kuntavaaleihin on tänään aikaa tasan kolme viikkoa.

 

 

Puolueen menestymisen keskeinen perusta on, että ehdokasjoukko on yhtenäinen ja kukaan ehdokkaista ei tee irtiottoja yhteisestä linjasta.

 

 

Irtiottomahdollisuudet koskevat mm. ehdokkaiden sukupuolta, alueellista kotipaikkaa, ammatillista tai järjestöllistä taustaa – myös ehdokkaiden ikäluokkajakauma saattaa merkitä, että syntyy eripuraa.

 

 

Väitän, että puolueiden ”rehvastelu” parilla ehdokkaita koskevalla asialla luo sytykkeitä eripuralle.

 

 

Puolueet suorastaan kilpailevat sillä, että kenellä on naisehdokkaita eniten ja toinen ”kilpailusarja” on, että millainen osuus ehdokkaista on nuoria.

 

 

En hyväksy kummankaan kilpailusarjan olemassaoloa ja se ei suinkaan johdu siitä, että olen mies ja että olen seniori.

 

 

Tein kaikkeni ehdokasasetannan aikana, että Tampereen Keskustan listoille olisi saatu mahdollisimman paljon naisia ja nuoria, mutta suhtauduin erittäin positiivisesti myös miesehdokkaiden saamiseen ja siihen, että ehdokasjoukkueemme olisi koostunut kaikista ikäluokista.

 

 

Media pyrkii kaikin tavoin lyömään kiilaa puolueiden ehdokasjoukkoon kärjistämällä nuorten ja kokeneiden senioreiden välisiä suhteita – nuorten märkäkorvien tai harmaantuneiden senioreiden kärjekkäät näkemykset ovat mannaa medialle, sillä ne tietävät ”klikkauksia” tiedotusvälineiden sähköisillä sivuilla.

 

 

Tampereen Keskustan puheenjohtajana ja vaalipäällikkönä pyrin kaikin tavoin suitsimaan ainakin Keskustan ehdokkaiden kärjekkäimpiä mielipiteitä.  Toki niitä ei ole ollut ja toivottavasti ei ilmenekään seuraavien viikkojen aikana!

 

 

Tampereen Keskusta – yhtenäisenä vaalivoittoon!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen Keskusta ? yhtenäisenä vaalivoittoon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini