Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Merkitseekö voitto Viljakkalassa uhkaa Tampereelle ja lähiseudulle?

Torstai 31.7.2008 - Esko Erkkilä


Merkitseekö voitto Viljakkalassa uhkaa Tampereelle ja lähiseudulle?

  

Ylöjärven kaupunki on laittanut lopullisen pisteen Viljakkalan Vironvuorille suunnitellun  jätteenkäsittelylaitoksen kaavoitushankkeille. Kaupunginhallitus  on hyväksynyt ympäristölautakunnan yksimielisen esityksen alueen kaavoittamisen keskeyttämisestä.

 

Hankkeen kaatumisen keskeinen tekijä on ollut Viljakkalan puolesta -niminen kansanliike. Se on pystynyt asiaperusteisesti julkituomaan seikkoja, jotka lopulta kaatoivat hankkeen.

 

Olen taustavoimana mukana Viljakkalan puolesta -liikkeessä. Logistisia tietojani on hyödynnetty mm. niiden laskelmien laadinnassa, jotka osoittivat suunnitellun jätevolyymin merkitsevän pahimmillaan 150 kuorma-autolastin liikkumista päivittäin Viljakkalan pienillä teillä.

 

Aikaisemmin Ruoveden ja nyt Viljakkalan kansallismaisemista häädetty jäteyrittäjä sanoo katselevansa uutta kohdetta Tampereen seudulta.

Tampereen, Kangasalan, Nokian, Lempäälän ja Ylöjärven asukkaiden on nyt terästäydyttävä, jotta hanketta ei niidenkään alueilla toteutettaisi. Olemassa olevat kaatopaikat riittävät ja emme kaipaa yksityisten bisnesmiesten kaatopaikkoja.  

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Voitto Viljakkalassa, uhka muualla?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini