Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mistä niitä asioita oikein tulee?

Torstai 19.11.2009 - -Esko Erkkilä-


Saunalahden mainoksessa sanotaan, että mistä niitä senttejä oikein tulee!

 

Tamperelainen asukasaktivisti joutuu nyt toteamaan, että mistä niitä asioita oikein tulee!

 

Asioiden runsaus on nähtävä pääsääntöisesti positiivisena seikkana, sillä XL-ryhmä on saanut kaupunkiin vauhtia. On toki myönnettävä, että asioiden runsaus tuo tietyn vaaran eli sen, että kaikkia asioita ei ehdi "paimentamaan".

 

Rantaväylän YVA, Sulkavuoreen kaavailtava jäteveden käsittelylaitos ja Peltolammin sekä Multisillan yleissuunnitelma ovat asioita, joiden käsittelyyn aktiivisen tamperelaisen on osallistuttava. Peltolammin ja Multisillan suunnitelmia kutsutaan yhdyskuntarakenteen eheyttämiseksi! Projektilla on hieno lyhenne "EHYT-hanke"!

 

On todella positiivista, että mm. kaikki nämä asiat ovat tavallisen tamperelaisen kommentoitavissa - tätä tilannetta ei voinut kuvitellakaan demarijohtoisen Tampereen aikana. Silloin asiat päätettiin kolmeen mieheen kaupunginjohtajan kulmahuoneessa - 2 x Rantanen ja 1 x Ruoholahti!

 

Voi niitä aikoja!

 

Rantaväylän YVA:aan on mielipiteiden antamisaika päättynyt, mutta Sulkavuoren jätevesilaitoksen kaavailut ja suunnitelmat Peltolammin sekä Multisillan tiivistysrakentamiseksi ovat vasta tulossa käsiteltäviksi.

 

On selvää, että tulen käsittelemään Sulkavuoreen, Peltolammiin sekä Multisiltaan liittyviä suunnitelmia näillä sivuilla!

 

Malttakaa !

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Rantaväylän YVA, Sulkavuori, Peltolammi, Multisilta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini