Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Timo Kaunisto - piristävä osaaja Suomen Keskustan puheenjohtajakilvassa

Tiistai 25.5.2010 - -Esko Erkkilä-


Tampereella taannoin vieraillut Suomen Keskustan puheenjohtajatentti jouduttiin toteuttamaan vain kahden ehdokkaan tenttinä, sillä Mauri Pekkarinen ja Timo Kaunisto olivat silloin läsnä Eduskunnan energiakeskustelussa.

 

Pekkarinen ja Kaunisto "paikkasivat" poisjääntinsä siten, että he olivat tamperelaisten tavattavissa lauantaina 22.5.2010.

 

Tapasin molemmat puheenjohtajakandidaatit; Kauniston Väinö Linnan aukiolla ja Pekkarisen Koskikeskuksessa.

 

Kansanedustaja Timo Kaunisto on tulevaisuuden nimiä Suomen Keskustassa ja varmaan myös valtakunnan politiikassa. Hänellä on talonpoikaiseen tapaan jalat tukevasti maassa.

 

Kaunisto toimii maanviljelijänä Laitilassa, Vakka-Suomen munapitäjässä - koulutukseltaan hän on agronomi.

 

Timo Kaunisto tuntee mediamaailman, sillä hän on työskennellyt toimittajana Turun Sanomissa sekä Maaseudun Tulevaisuudessa. Myös MTK:n tiedotuspäällikön pesti toi yhteiskunnassa tarvittavaa kokemusta.

 

Maanviljelijänä Kaunisto on ollut edelläkävijä. Hän kertoi, että taannoin hänellä oli härkäpapua viljelyssä 16 hehtaarin ala, kun samana vuonna Suomessa härkäpavun kokonaisala oli hieman yli 200 hehtaaria. Satotaso oli ollut varsin hyvä.

 

Öljykasvialan kasvamisesta Kaunisto oli tyytyväinen. Jos rypsi ja rapsi onnistuvat alkaneena satokautena hyvin, niin valkuaisomavaraisuutemme kasvaa. Keltaisina kukkivilta rypsipelloilta saamme myös kotimaista laadukasta rypsiöljyä.

 

Ulospäin suuntautuvana henkilönä Timo Kaunisto on mainio vaikuttaja - häntä on helppo lähestyä ja hänen seurassaan viihtyy.

 

Toivotan Timo Kaunistolle menestystä Keskustan puheenjohtajakilvassa - hänen tyyppisiä henkilöitä me tarvitsemme!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Timo Kaunisto, Suomen Keskusta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini