Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Missasin Tampereen kaupunginvaltuuston radioinnin 26.5.2010, mutta eipä hätää!

Maanantai 31.5.2010 - -Esko Erkkilä-


Olen ottanut tavakseni, että kuuntelen Tampereen kaupunginvaltuuston kokoukset suorana radiolähetyksenä Radio Moreenista. Voisin tietysti mennä kuuntelemaan kokousta lehterillekin, mutta kotona kuunnellessa voi koko ajan harrastaa pientä puuhailua ja siten hyödyntää kuunteluun menevä aika.

 

Radio Moreeni on tamperelainen, Suomen ainoa yliopiston omistama paikallisradio. Sen kuuluvuusalue kattaa Tampereen ympäristökuntineen n. 50 kilometrin säteellä. Moreeni on kuultavissa taajuudella 98,4 MHz.

 

Radio Moreeni tuottaa Tampereen kaupunginvaltuuston kokoukset suorana lähetyksenä yhdessä Tampereen kaupungin ja Tampereen yliopiston opetusteknologiakeskuksen kanssa.

 

Tampereen kaupunginvaltuuston 26.5.2010 kokous oli tilinpäätöskokous ja se alkoi poikkeuksellisesti jo klo 12.00. Aloin laittelemaan kännykkääni ja sen piuhoja kuunteluasentoon klo 17.00 tienoilla, kun huomasin, että kokous oli jo päättynyt!

 

Harmitti, sillä kokousta olisi ollut mielenkiintoista kuunnella. Tunnen valtaosan Tampereen kaupunginvaltuutetuista ja on jopa hauskaa kuunnella heidän sanailuaan kaupunginvaltuustossa. Puheenjohtaja joutuu usein kovillakin nuijankopautuksilla ohjaamaan "laumaansa".

 

Harmitteluni lientyi, kun huomasin Tampereen kaupungin nettisivuilta, että kaupunginvaltuuston kokoukset on taltioitu ja niitä voidaan kuunnella netistä. Vanhin nyt netistä kuunneltavissa oleva kaupunginvaltuuston kokous on pidetty 18.4.2007!

 

Polku nettikuunteluun on seuraava:

 

www.tampere.fi -> Päätöksenteko -> Kaupunginvaltuusto -> Valtuuston radiolähetykset

 

Yksinkertaista ja hienoa palvelua. Kymppi plus tästä Tampereen kaupungille!

 

 

Siitä vaan vanhoja Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksia kuuntelemaan!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen kaupunginvaltuusto, Radio Moreeni, Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini