Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Arvojohtaja on arvottanut asiat

Perjantai 16.7.2010 - -Esko Erkkilä-


Suomea koetteli talvella ja keväällä vaikea lakkotilanne.

 

Satamia koskeva lakkoilu uhkasi pysäyttää kaiken viennin ja tuonnin. Kovaa - joskin hyvinpalkattua - työtä tekevät ahtaajat joutuivat kieltäytymään työstä, kun timorädyt (SDP) ja muut vasemmisto-satraapit niin päättivät.

 

Elintarviketeollisuudessa nuotit olivat sekaisin, kun molemmat osapuolet - työnantajat ja työntekijät - kilvan sahasivat sitä hentoa oksaa, jolla suomalainen elintarvikeketju istuu.

 

Työmarkkinaongelmien aikana kansalaiset odottivat, että arvojohtajaksi julistautunut Tasavallan Presidentti olisi jyrähtänyt.

 

Kansalaiset odottivat turhaan, sillä arvojohtaja ei puhunut eikä pukahtanut.

 

Suomen taloustilanne oli menossa polvilleen ja koko suomalainen hyvinvointiyhteiskunta romahtamassa, mutta "kulmahuone" oli hiljaa. Kulmahuoneen haltijaa kiinnostavat tunnetusti Chilen ja Venezuelan tapahtumat verrattomasti enemmän kuin kotoisen Suomen olot.

 

Arvojohtamisen aika koitti, kun muutamat lähes alaikäiset ajattelemattomat pojanklopit suitsuttivat Helsingissä pippurisumutetta homo- ja lesbokulkueen osanottajien päälle.

 

Nyt Tarja Halosella oli aika osoittaa arvojohtajuutensa. Hän jyrähti, että kyseessä oli Suomen imagoa turmellut päähänpisto. Halonen arvotti siis pojankloppien sinänsä täysin tuomittavan päähänpiston suuremmaksi rikkeeksi kuin ammattiyhdistysjohtajien suunnitelmallisen toiminnan Suomen maineen ja luotettavuuden tuhoamisessa!

 

Olen viimeinen arvioimaan ja vielä vähemmän arvostelemaan jonkun henkilön sukupuolista suuntautumista.

 

Arvot ovat kuitenkin päälaellaan, jos homo- ja lesbokulkuetta häirinneitä juippeja arvostellaan ja samalla ummistetaan silmät koko suomalaisen yhteiskunnan perusteita murentavalta ja perusteettomalta työtaistelutoiminnalta.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: arvojohtaja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini