Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Pirkanmaan Keskusta esittää kansanedustaja Mikko Alataloa ministeriksi

Maanantai 4.4.2011 - -Esko Erkkilä-


Pirkanmaan Keskustan piirikokous kokoontui vuosikokoukseensa Tampereen Ammattiopistolle lauantaina 2.4.2011.

Kokouksen tärkein päätös oli, kun päätimme esittää kansanedustaja Mikko Alataloa ministeriksi.

Hyväksytty julkilausuma kuuluu näin:

Vaalien jälkeen muodostettava hallitus on kovan urakan edessä. Monet sekä kotimaiset että kansainväliset asiat odottavat ratkaisujaan. Vieläpä niin, että kyseessä on pidemmän aikaväli – ainakin kahden vaalikauden – linjaukset. Ennen muuta valtion taloutta linjataan nyt uudelleen. Hallitukseen pitää nyt siis valita oikeita ja asiansa osaavia henkilöitä.

Pirkanmaalla on jo asemansakin puolesta syytä valmistautua siihen, että voimme saada oman ministerin. Vaalit pidetään ensin, mutta sen jälkeen alkaa heti hallitusohjelman rakentaminen ja myös ministerien etsintä.

Pirkanmaan Keskusta haluaa esittää oman ministeriehdokkaansa jo nyt ennen vaaleja. Toimimme avoimin mielin, ilmaisten samalla selkeästi halumme osallistua myös seuraavaan hallitukseen. Vaalitulos ja sieltä saatava kansalaisten luottamus on tietysti ratkaisevaa kuten demokratian pelisäännöt edellyttävät.

Pirkanmaan Keskusta esittää kansanedustaja Mikko Alataloa pirkanmaalaiseksi ministeriksi seuraavaan hallitukseen. Kansanedustaja Alatalolla on kokemusta ja osaamista erityisesti viestinnän ja kulttuurin sektorilla. Alatalo on osoittanut eduskuntatyöskentelynsä kautta kykyä laajaan yhteistyöhön ja avoimeen vuorovaikutukseen.

 

pict0754.jpg

 

Kansanedustaja Mikko Alatalo kiittää piirikokousyleisöä saamastaan luottamuksesta. Alatalon vierellä Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Markku Vuorensola (oikealla).

Valokuvaajalla on käynyt ajoituksen osalta hyvä tuuri, sillä taustalla pyörinyt ehdokasesittelyn diasarja on osunut kuvanottohetkellä juuri Mikko Alatalon kohdalle eli kuvassa on tuplasti Mikko Alataloja!

 

Olen tyytyväinen, että kansanedustaja Mikko Alatalon tukeminen ministeriksi sai raikuvat suosionosoitukset piirikokousväeltä.

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Mikko Alatalo2011, Mikko Alatalo, Mikko Alatalo ministeriksi, Keskusta, Pirkanmaan Keskusta,


Kommentit

19.5.2011 7:02  Coach Outlet Coupon

Knowing something of everything and everything of something.

19.5.2011 7:03  True religion jeans outlet

Knowing something of everything and everything of something.

31.5.2011 4:27  Supra Skytop

I agree with your point, please share with us more good articles.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini