Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokoomusministerit lähtivät livohkaan - kuinka pian koko hallitus tekee samoin?

Torstai 25.8.2011 - -Esko Erkkilä-


Kokoomusministereiden piti tehdä Tampereelle ja koko Pirkanmaalle todellinen invaasio ja joukkoesiintyminen yhdessä heidän johtavien kansanedustajiensa kanssa tiistaina 23.8.2011.

 

Invaasio jäi yritykseksi, sillä maa- ja metsätalousministeri Jari Koskista lukuun ottamatta Kokoomuksen ministeriryhmä lähti Aamulehden uutisoinnin mukaan livohkaan häpeällisesti Helsinkiin pohtimaan EU:n mahtimaan Saksan linjauksia.

 

Pirkanmaan asioille mainitut ministerin pyllistivät ja eivät pystyneet vastaamaan siihen huutoonsa, jonka he vielä Aamulehden 8-palstaisessa ilmoituksessa maanantaina 22.8.2011 lupasivat.

 

Kokoomus maksaa nyt kalliita lunnaita siitä, että Kataisen vasemmistohallitus saatiin synnytettyä.

 

Kokoomusministereiden luikkimisella Helsinkiin tuli todellinen kiire, sillä jopa yhteinen Vapriikkiin suunniteltu lounas jäi nauttimatta!

 

Nolosti päättyneen Tampereen ja Pirkanmaan valloituksen peruuntumisen syy oli Saksan liittokansleri Angela Merkel´n madonluvut Suomen hallituksen yritykselle luistella vastuusta Kreikka-kysymyksessä.

 

Kokoomusministerit joutuivat häntä koipien välissä luopumaan valloitusretkestään ja palaamaan kiltisti Helsinkiin kuulemaan Saksan antamia ohjeita ja käyttäytymissääntöjä.

 

Ainakin pääministeri Jyrki Katainen, elinkeinoministeri Jyri Häkämies, sosiaali- ja terveysministeri Paula Riskko, Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb sekä hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen ”jäivät luokalle” ja joutuivat kiltisti palaamaan Helsinkiin. Tamperelaiset ja pirkanmaalaiset jäivät vaille kokoomuslaisia ministerijorinoita.

 

 

Kokoomusministereiden luikkinen herättää aiheellisen kysymyksen eli sen, että milloin Kataisen koko vasemmistohallitus jättää eronpyyntönsä presidentille!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: kokoomusministerit lähtivät livohkaan,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini