Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Olen syvästi pettynyt Tampereen kaupunginhallituksen eiliseen Tavase-päätökseen, mutta toisaalta luottavainen, että päätös on taktiikkaa Tampereen veronmaksajien varojen sijoittamisen minimoimiseksi konkurssikypsään hankkeeseen

Tiistai 29.11.2011 - -Esko Erkkilä-


Tampereen kaupunginhallitus päätti eilen, että Tampereen kaupunki merkitsee oman osuutensa Tavase Oy:n osakepääoman korottamisesta eli viidestä (5) miljoonasta eurosta.

 

Lopullinen päätös on Tampereen kaupunginvaltuuston päätettävissä ja en jaksa uskoa, että osakepääoman korottaminen on läpihuutojuttu Tampereen kaupunginvaltuustossa.

 

Kysymys kuuluu, että uskaltavatko nykyiset kaupunginvaltuutetut asettaa asemansa vaakalaudalle vajaan vuoden kuluttua järjestettävissä kunnallisvaaleissa?

 

Tampereen osuus Tavase Oy:stä on 69,5 % eli osakepääoman korostus merkitsisi Tampereen kaupungille lähes 3,5 miljoonan euron satsausta.

 

Vastustan Tampereen kaupunkilaisten verorahojen lapioimista Tavase Oy:n luonnottomiin hankkeisiin.

 

Toisaalta ymmärrän Tampereen kaupunginhallituksen esityksen, sillä sen avulla saadaan muut Tavaseen sekaantuneet Tampereen lähikunnat maksumiehiksi Tavase Oy:n konkurssiin, joka on väistämättä edessä.

 

Pyydän jo nyt anteeksi Akaan, Kangasalan, Lempäälän, Valkeakosken ja Vesilahden päättäjiltä, mutta itsehän olette sopan keittäneet!

 

Olen varma, että Tampereen kaupunginvaltuusto tekee Tavase-asiassa oikean päätöksen. Se voi olla Tavase Oy:n osakepääoman korottaminen Tampereen kaupunginhallituksen esittämällä tavalla, päätöksen siirtäminen hamaan tulevaisuuteen tai kaupunginhallituksen esityksen hylkääminen.

 

Viime mainittu vaihtoehto on kivuttomin, sillä se merkitsisi Tavase-hankkeen välitöntä konkurssia.

 

Välitön konkurssi koskisi raskaimmin kuitenkin Tampereen kaupunkia, joten toivon muita vaihtoehtoja, sillä silloin saataisiin myös muut Tavaseen sekaantuneet kunnat maksumiehiksi Tavasen pesänjakoon.

 

Valitteluni Akaan, Kangasalan, Lempäälän, Valkeakosken ja Vesilahden suuntaan – aikaisempien päättäjien tyhmyydet erääntyvät nyt maksettaviksi!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tavase,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini