Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Maalaisjärki käyttöön ja hyvästit juristien kiemuroinnille!

Perjantai 17.8.2012 - -Esko Erkkilä-


Aamulehden Moro-liite uutisoi eilen näkyvästi, että Tampereen kaupungin kotisairaanhoidon henkilöstö joutuu toistuvasti maksamaan pysäköintivirhemaksuja, kun kaupunki ei ole pystynyt hoitamaan henkilöstölle heidän työtehtävissään tarpeellisia pysäköintilupia.

 

Ajatelkaa; kotisairaanhoidon henkilöstö joutuu pulittamaan omasta pussistaan pysäköintivirhemaksun, jos Parkki-Pirkot sellaisen hoitajalle pitkittyneen hoitotapahtuman vuoksi kirjoittavat!

 

Kaupungin juristiarmeija on pähkäillyt, että kotisairaanhoidon henkilöstölle myönnettävät pysäköintiluvat olisivat laittomia.

 

Katin kontit – nyt pitää ottaa maalaisjärki käyttöön ja unohtaa juristien kikkailut!

 

Katselin päivänä muutamana, kun DHL:n jakeluauto ajoi melkein kaupungin Virastotalon edessä jalkakäytävälle, laittoi hätävilkut päälle ja kaksi jakeluautossa matkannutta nuorta miestä avasi jakeluauton perälaudan sekä otti sieltä pari pientä pakettia ja alkoivat viedä niitä ilmeisesti Kelaan tai samassa rakennuksessa sijaitsevaan halpakauppaan.

 

Toinen nuorista miehistä kolhaisi päänsä jakeluauton oviaukon kattoon ja voi sitä kirousten tulvaa, jonka saimme kuulla!

 

DHL:n jakeluautolla on kyllä oikeus pysäköidä melkein minne vaan ja koska vaan, mutta kotisairaanhoidon henkilöstölle pysäköintilupaa ei saada järjestymään!

 

Saamattomuutta sanon minä!

 

Kotisairaanhoito on yhteiskunnalle ja Tampereen kaupungille halpaa lystiä verrattuna laitoshoitoon.

 

Sen tarve tulee koko ajan kasvamaan, sillä suuret ikäluokat ovat koko ajan saavuttamassa hoivaiän. Nyt juuri uutisoitiin, että Suomessa on saavutettu tilanne, jossa yli 65-vuotiaiden määrä on ylittänyt miljoonan asukkaan rajan!

 

Pidän ehdottoman tärkeänä, että kotihoidon hoitajien asia hoidetaan, sillä kyse ei voi olla suurista summista, vaan kyse on maalaisjärjen käyttöönottamisesta!

 

Maalaisjärki käyttöön ja kotihoidon työntekijöille sellaiset luvat, että heidän ei tarvitse koko ajan pelätä pysäköintivirhemaksujen lankeamista!

Jos asiaa ei haluta sitä kautta hoitaa, niin sitten työnantajan on maksettava paikoitusvirhemaksut, jotka ovat aiheutuneet ennakoidun hoitoajan ylittymisestä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: kotisairaanhoito, kotisairaanhoitajien pysäköintivirhemaksut, pysäköintivirhemaksut,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini