Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Käsittämätöntä tehottomuutta

Maanantai 17.9.2012 - -Esko Erkkilä-


Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu 67 kaupunginvaltuutetun voimin tänään eli 17.9.2012 klo 17.00 toteamaan kahden Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätöksen saaneen lainvoiman, lyö leimansa yhteen kaava-asiaan ja toteaa, että Vihreän valtuustoryhmän valtuustoaloite aurinkoenergian käyttöönotosta Vuoreksen koulukeskuksessa ei anna aihetta enempiin toimenpiteisiin!

 

Voisiko turhempaan kokoustamiseen tamperelaisten rahoja tuhlata?

 

Miksi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ei peruuttanut täysin turhaa kokousta?

 

Ymmärrän, että kunnallisvaalien alla puolueet tarvitsevat kipeästi niitä kymmenyksiä, joita kaupunginvaltuutetut joutuvat maksamaan raskaista kokouksistaan puolueilleen. Suurille puolueille yhden kokouksen kymmenyksistäkin kertyy mukava summa, jolla sitten taas pystyy vakuuttamaan äänestäjille, että kuinka maireaa elämä on vaalien jälkeen, jos äänestät meitä.

 

Kaupunginvaltuuston kokouksen järjestäminen neljän läpihuutojutun vuoksi kuvastaa sitä tehottomuutta, joka Tampereen kaupungille on luonteenomaista.

 

Hallinnon ja päätöksenteon tehottomuus on karmeata, kun julkisuuteen samaan aikaan kerrotaan, että Tampereen veroprosenttia pitäisi korottaa 20,5 prosenttiin eli 1,5 %-yksiköllä. Aikoinaan luvattiin, että veroprosentin korottaminen 18 prosentista 19 prosenttiin on väliaikainen.

 

Vain Tampereen päätöksentekojärjestelmä voi toimia näin?


Peräänkuulutan jonkun Tampereen kaupungin virkamiehen selvittämään vaikkapa Aamulehden kautta, että kuinka paljon maksaa tänään pidettävä kaupunginvaltuuston kokous.


Kyse ei ole pikkusummasta ja sen vuoksi tamperelaisten pitäisikin saada se tietää.

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen kaupunginvaltuusto, Tampereen kaupunginvaltuusto 17.9.2012,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini