Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Ministeri Jari Koskinen: "...henkilökohtaisesti minä en ikinä osta kaupasta, silloin kun kauppaan joudun, private label -tuotteita,..."

Maanantai 25.2.2013 - -Esko Erkkilä-


Lennän poliittisesti eri parvessa kuin kokoomuksen maa- ja metsätalousministeri, mutta arvostan suuresti otsikossa kerrottua ministeri Jari Koskisen lausumaa private label –tuotteista.

 

Otsikkosanat ovat suora lainaus siitä kyselytuntivastauksesta, jonka ministeri Jari Koskinen antoi torstaina 21.2.2013 Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan kysymykseen elintarvikkeiden pakollisista alkuperämerkinnöistä.

 

Ministeri Koskisen sanoma on kopioitu Eduskunnan pöytäkirjasta.

 

Olen ministeri Koskisen kanssa samalla toimintalinjalla – en koskaan osta private label –tuotteita eli K-ryhmän Pirkka-tuotteita tai S-ryhmän Rainbow-tuotteita.

 

Private label –tuotteet ovat kuluttajan kannalta kyseenalaisia. Ne lihottavat päivittäistavarakaupan kassaa ja mahdollistavat siten uusien supermarkettien rakentamisen kisaamaan kuluttajien rahoista.

 

 

jarikoskinen

 Ministeri Koskisen kuva on otettu 21.2.2013 pidetyn kyselytunnin videotallenteelta


Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen jatkoi vastaamistaan Sirkka-Liisa Anttilan kysymykseen ja sanoi näin:

 

”…suomalaiselle ruokakulttuurille jonkinlaiset muut tuotteet voisivat olla vähän parempia kuin nämä private label –tuotteet.”

 

Olen tyytyväinen, että mielipiteeni private label –tuotteiden laadusta on nyt saanut ministeritasoisen vahvistuksen!

 

Annan tunnusta ministeri Koskiselle hänen suomalaista alkutuottajaa, kotimaista elintarviketeollisuutta, suomalaista elintarviketyöntekijää, ympäristöä ja kuluttajaa arvostavista linjauksistaan.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Jari Koskinen, ministeri Jari Koskinen, maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen, Sirkka-Liisa Anttila, kyselytunti, Eduskunnan kyselytunti, private label, private label -tuote,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini