Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kokoomuksen naisministerit varmistivat kansanedustajapaikkansa kohtelemalla kaltoin Tamperetta

Torstai 19.12.2013 - -Esko Erkkilä-


Kokoomuksen Jyväskylästä kotoisin olevan Henna Virkkusen toiminta hallinto- ja kuntaministerinä on ollut luokatonta.

 

Hänellä on kuitenkin kova hinku jatkaa kansanedustajana myös vuoden 2015 eduskuntavaalien jälkeen, vaikka Kokoomukselle on puolueena silloin käymässäkin kalpaten.

 

Oman kansanedustajapaikkansa varmistaakseen Virkkunen joutuu käyttämään samanlaisia keinoja, joita edellisen hallituksen sisäministeri ulvilalainen Anne Holmlund käytti.

 

Holmlund teki käsittämättömän päätöksen vuonna 2010, kun lopetti Tampereella sijainneen Pirkanmaan hätäkeskuksen ja siirsi sen toiminnot Ulvilan naapurikaupunkiin Poriin.

 

Tällä menettelyllä suositun leipurimestari Ilmari Holmlundin Anne-tytär varmisti paikkansa nykyisen Eduskunnan kansanedustajana.

 

Henna Virkkunen kulkee Anne Holmlundin viitoittamaa tietä ja sivuutti ansioituneemman Tampereen, kun päätti sijoittaa valtion yhteisiä perustietotekniikka- ja tietojärjestelmäpalveluja tuottavan palvelukeskuksen päätoimipaikan kotikaupunkiinsa Jyväskylään.

 

Palvelukeskuksen nimeksi on tulossa Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori ja se aloittaa toimintansa jo tammikuussa.

 

 

Miksi Tampereen kohtalona ovat Kokoomuksen naisministerit, jotka oman asemansa pönkittämiseksi ovat ottaneet hampaisiinsa Tampereen?

 

On siinä Tampereen ja Pirkanmaan kokoomuslaisilla selittämistä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Pirkanmaan hätäkeskus, Pirkanmaan hätäkeskuksen lopettaminen, Anne Holmlund, sisäministeri Anne Holmlund, Ilmari Holmlund, Henna Virkkunen, hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini