Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja, urheiluvaikuttaja Jarmo Hakanen sai MSL-Tampereen kulttuuripalkinnon

Sunnuntai 16.3.2014 - -Esko Erkkilä-


Maaseudun Sivistysliiton Tampereen opinto- ja kulttuuriyhdistys ry  - tuttavallisemmin MSL-Tampere - on Tampereella toimiva vireä yhdistys, joka tuottaa koulutus- ja kulttuuripalveluja jäsenistölleen sekä yhteistyökumppaneilleen.  Jäsenistön ja yhteistyökumppaneiden kulttuuririentojen edesauttaminen on keskeisellä sijalla yhdistyksen toiminnassa.

 

Toimin MSL-Tampereen puheenjohtajana hieman yli kaksi vuotta, mutta kun luottamustoimeni lisääntyivät, siirryin ”radalta katsomon puolelta huutelevaksi myötäeläjäksi”.

 

MSL-Tampereen vuosittaisessa toiminnassa on merkittävällä sijalla myöntää yhdistyksen kulttuuripalkinto ansioituneelle tamperelaiselle, joka on kunnostautunut paikallisen kulttuuritoiminnan ja sivistyksellisen oikeudenmukaisuuden edistäjänä.

 

 

vesuri1

 

 

MSL-Tampereen kulttuuripalkinto on vesuri ja sen sai tiistaina 11.3.2014 Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen.

 
Kuvassa MSL-Tampereen puheenjohtaja Kaarina Peltomäki luovuttaa ”kulttuurivesurin” Jarmo Hakaselle.  Oikealla on yhdistyksen johtokunnan jäsen Jouni Koskela ja takana yhdistyksen sihteeri Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen.

 

 

vesuri2

 

 

MSL-Tampere perusteli Jarmo Rantaselle ojennetussa saatteessa hänelle myönnettyä huomionosoitusta näin:

 

”Jarmo Hakanen on pitkään ja ansiokkaasti toiminut Suomen, Pirkanmaan ja Tampereen urheiluelämän toimijana, kehittäjänä ja vaikuttajana. Hän on osoittanut sekä työssään että luottamustehtävissään yleisseuratyön tärkeyden ja merkityksen niin nuoriso- kuin aikuisurheilussa.

 

Hakanen on vaikuttanut Tampereen Pyrinnössä, Hämeen piirissä ja Suomen Urheiluliitossa. Hän on edistänyt seurojen välistä yhteistyötä ja toiminut myös urheilutoimittajana korostaen pirkanmaalaisen urheilun esilläoloa. Tämän vuoden Suomen urheilugaalassa hänet valittiin Suomen urheiluvaikuttajaksi. Suomen Urheilulehden vuosittain ylläpitämässä TOP-100 –urheiluvaikuttajalistalla Hakanen on ollut jatkuvassa nousussa (nyt sijalla 37). Listan harvinaisuus on se, että ainoana vanhempi-lapsi –parina listalla on isän lisäksi myös tytär Elisa Hakanen.”

 

 

Onnittelut myös tältä suunnalta Jarmo Hakaselle!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: MSL, MSL-Tampere, MSL-Tampereen kulttuuripalkinto, Tampereen Pyrintö, Suomen Urheiluliitto, Suomen Urheilugaala, toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen, Jarmo Hakanen, Jarmo Hakanen Tampereen Pyrintö,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini