Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereella se eilen taas nähtiin - Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä nauttii kansalaisten suurta arvostusta!

Sunnuntai 4.5.2014 - -Esko Erkkilä-


Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ja Keskustan Pirkanmaan piiri järjestivät eilen Tampereen Tammelantorilla yleisötilaisuuden, jossa Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä esitti ajankohtaiskatsauksen Suomen poliittiseen tilanteeseen.

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana toimin tilaisuuden juontajana ja aloitimmekin tilaisuuden paikallisin voimin jo tuntia ennen Sipilän saapumista.

 

tammela1

 

 

”Pirkanmaan senaattori” eli kansanedustaja Mikko Alatalo teki hyvän pohjustuksen Juha Sipilän esiintymiselle, kun hän siteerasi niitä viime päivien tutkimuksia, joissa oli kartoitettu eri puolueiden näkemyksiä halutuimmasta yhteistyökumppanista.
 
Kaikkien puolueiden osalta halutuin yhteistyökumppani oli Keskusta!
 
Alatalo uskalsi aivan oikein todeta, että tuloksen merkittävin syy on se, että kaikki muut puolueet luottavat Juha Sipilään!

 

 

 

tammela2

 

 

Juha Sipilä käyskenteli yleisön joukossa – tässä hän kättelee Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja Pilvi Kärkelää ja vieressä tummissa laseissaan odottelee Keskustan tamperelaisvaltuutettu Timo Vuohensilta.

 

 

 

tammela3

 

Juha Sipilän käytöksestä näkee kokeneen yritysjohtajan asenne – kaikki lähipiirin henkilöt ovat avainasemassa yhteisön pärjäämisessä.

 

 

 

tammela4

 

Juha Sipilä osoitti Tammelantorin lyhyessäkin toritapahtumassa, että hän on tiimijohtaja, kun hän lähti haastattelemaan eurovaaliehdokas Jouni Ovaskaa.

Oiva osoitus Juha Sipilän johtamistaidoista!

 

 

 

tammela5

 

Päivän paras kuva-otokseni oli, kun sain samaan kuvaan Juha Sipilän kanssa kaksi vahvaa keskustalaista vaikuttajaa eli kansanedustaja Mikko Alatalon ja eurovaaliehdokas, Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja, Hämeenkyrön kunnanhallituksen puheenjohtajan Jouni Ovaskan!

 

 

 

tammela6

 

Toivottelen Juha Sipilän pian taas toistekin piipahtamaan Tampereella!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Juha Sipilä, Mikko Alatalo, Jouni Ovaska, Keskustan eurovaaliehdokkaat, Pilvi Kärkelä, Timo Vuohensilta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini