Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kahvi teki kauppansa kuumanakin markkinapäivänä!

Tiistai 5.8.2014 - -Esko Erkkilä-


Tampereen Torikauppiasyhdistys ry järjestää jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina Tampereen Keskustorilla Maanantaimarkkinat.

 

 

 

 

markki1

 

 

Eilen oli elokuun ensimmäinen maanantai ja se merkitsi, että Keskustorilla oli vilkas markkinapäivä.

 

 

 

 

markki2

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö – jonka puheenjohtaja olen – oli mukana markkinoilla.

 

Talkooväen osa markkinajärjestelyissä on keskeinen, sillä olin varaamassa tuttua paikkaa Hämeenkadun varrelta jo hieman aamuseitsemän jälkeen.

 

Lastasin autoni peräkärryn materiaalilla jo lauantaina, joten markkinoille osallistuminen vaatii puheenjohtajalta varsin paljon etukäteistoimintaa.

 

Keskustan varavaltuutettu Matti Järvinen, valtuutettu Timo Vuohensilta, Pirkanmaan Keskustanaisten toiminnanjohtaja Pilvi Kärkelä ja kunnallisjärjestömme aktiivi Johannes Jonov saapuivat torille siten, että keitetty kahvi oli tarjoiluvalmista jo puoli yhdeksän tienoilla.

 

 

**********

 

 

Huomasimme, että olimme maamme suurista puolueista – Keskusta ja Kokoomus – ainoa, joka tarjosi markkinaväelle kahvia. Toki markkinoilla olivat mukana myös nuo keskisuuret puolueet eli perussuomalaiset, SDP sekä Vasemmistoliitto. Pienpuolueet eivät olleet paikalla.

 

Täytyy ihmetellä, että kuumanakin hellepäivänä – mittarilukemat ylittivät eilen 32 astetta – kahvi teki markkinakansalle hyvin kauppansa!

 

 

************

 

 

Markkinakansaa kiinnostivat eniten ne syyt, miksi Tampereelle ollaan rakentamassa Rantaväylän tunnelia ja sen ohella myös se, että miksi nyt niin kovalla innolla julkisuudessa ajetaan pikaratikkaa Tampereelle.

 

 

Rantaväylän tunneli oli Kokoomuksen päähänpinttymä ja kun se tarvitsi päähänpinttymänsä läpiajamiseen Vihreiden tuen, niin Kokoomus joutuu nyt myöntymään pikaratikkaan – suuremman luokan suhmurointia siis!

 

 

**************

 

 

 

 

markki3

 

 

Keskustan telttakatoksella ensi kevään eduskuntavaalien ehdokkaat Pilvi Kärkelä sekä Timo Vuohensilta tässä keskustelemassa niistä tunnelmista ja keinoista, joilla he ovat ensi keväänä menemässä Arkadianmäelle päättäjiksi!

 

 

Kiitän keskustalaista talkooväkeä onnistuneiden Maanantaimarkkinoiden toteuttamisesta ja kiitokset ennen kaikkea niille tamperelaisille, jotka poikkesivat antamaan meille uusia eväitä ”politiikkasyksyn” ainespuiksi!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskusta, Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Maanantaimarkkinat, Tampereen Torikauppiasyhdistys, Pilvi Kärkelä, Timo Vuohensilta,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini