Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Eilinen loi valoa Suomelle!

Lauantai 27.9.2014 - -Esko Erkkilä-


Perheyritysten liitto ry:n toimitusjohtaja Matti Vanhanen ilmoitti eilen fb-sivuillaan, että hän harkitsee ehdokkuutta eduskuntavaaleissa.

 

Vanhasen eilinen facebook-postaus kuuluu näin:

 

Harkitsen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa. Viimeiset vuodet olen tehnyt työtä perheyritysten ja näiden omistajien ja johdon kanssa ja saanut monipuolisen käsityksen yrityksistä ja työpaikoista, joissa hyvinvointimme ratkaistaan. Tunnen ennestään valtion johtamisen ja nyt mietin voinko yhdistää näitä kahta kokemusta Suomen vaikeutuvassa tilanteessa. Tiedostan, että ehdokkuus saattaa johtaa työelämäni ehkä viimeiseen vaiheeseen ja siksi päätös on itselleni suuri. Harkitsen, kuuntelen ja tarkkailen nyt syksyllä onko näkemyksilläni Suomessa tarvittavasta suunnasta kantavuutta.

 

Arvostan monien suomalaisten tapaan Matti Vanhasen tietoa sekä taitoa luotsata Suomen valtiolaivaa ja nyt viime vuosina sitä kokemusta, joka hänelle on kertynyt yritysmaailmasta.

 

Olen Matti Vanhasen fb-kaverina seurannut postauksia, joita hän on sosiaalisessa mediassa julkaissut – postaukset ovat olleet harkittuja ja ne ovat porautuneet maamme talousongelmien ytimeen.

 

 

*************

 

 

Sain Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtajana olla isäntänä toimitusjohtaja Vanhaselle, kun hän piti asiantuntevan esityksen kunnallisjärjestömme syyskokouksessa 6.11.2013.

 

Laadin tilaisuudesta jutun, jonka julkaisin tällä saitilla 8.11.2013.

 

Juttu löytyy, kun googlaa vaikkapa näin:

 

”Esko Erkkilä Matti Vanhanen”

 

 

Kiitän Matti Vanhasta eilisestä ilmoituksesta ja kannustan häntä ryhtymään eduskuntavaaliehdokkaaksi.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Matti Vanhanen, Perheyritysten Liitto ry:n puheenjohtaja Matti Vanhanen, Vanhasen eduskuntavaaliehdokkuus loisi valoa Suomelle,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini