Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keskustan vaalitilaisuuden paripuheenvuorot osoittivat, että Pirkanmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkailla on laajat tiedot kaikista yhteiskunnan asioista

Sunnuntai 18.1.2015 - -Esko Erkkilä-


Eduskuntavaalit lähestyvät ja Keskustan eduskuntavaaliehdokkailla on vahva meno kohti Arkadianmäkeä.

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö järjesti eilen Tampereen Tammelantorilla vaalitilaisuuden, jonne saimme useista samanaikaisista tilaisuuksista huolimatta vankan joukon Keskustan Pirkanmaan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaita esiintymään.

 

 

Kiitokset valtuustoryhmämme ensimmäisellä varavaltuutetulle Matti Järviselle, aina valmiina vaalikoitoksiin olevalle Johannes Jonoville sekä muille talkoolaisillemme, jotka mahdollistivat hienon tilaisuuden järjestämisen!

 

 

Sain toimia vaalitilaisuuden juontajana.

 

 

Olemme aikaisemmin kokeilleet ehdokkaidemme ”parihaastattelua” ja luonteeltani laiskana juontajana kokeilin sitä taas.

 

 

Onneksi aikoinaan hankimme Keskustan Tampereen kunnallisjärjestölle äänentoistolaitteet ja niihin kaksi mikrofonia, joten kahden henkilön keskinäinen keskustelu on laitteidemme avulla helppo toteuttaa.

 

 

 

 

vaalitammela1

 

 

Ensimmäiseksi pariksi tuli valikoitua eduskuntavaaliehdokkaistamme Timo Vuohensilta (vasemmalla) ja Santeri Lampi (oikealla).

 

En valmistellut ehdokkaitamme etukäteen, vaan annoin heille keskusteluaiheeksi tämän:

”Oppisopimuskoulutus ja siihen liittyvät haasteet”.

 

 

Santeri omaa asiasta hyvät teoreettiset tiedot ja kun Timo on rutinoitunut metallialan yrittäjä, niin keskustelusta muodostui erittäin hedelmällinen.

 

 

Santerin ja Timon keskustelu osoitti, että oppisopimuskoulutuksen säännöissä ja puitteissa on paljon kehittämistä.

 

 

 

 

vaalitammela2

 

 

Toiseksi keskustelupariksi valitsin ehdokkaistamme Kalle Kiilin (vasemmalla) ja Timo Vuohensillan (oikealla).

 

 

Tälle parille annoin aiheeksi:

”Ay-liikkkeen ja yrittäjän yhteispeli”.

 

 

Kalle toimii työpaikassaan pääluottamusmiehenä ja kun Timo on yrittäjä, niin keskustelusta muodostui hyvin hedelmällinen ja keskustelussa esiintulleiden näkökantojen kehittäminen olisi tärkeää laajemmaltikin.

 

 

 

 

vaalitammela3

 

 

Kolmannen parikeskustelun aiheeksi annoin lyhyesti:

”Koulutus ja siihen liittyvät haasteet”.

 

 

Pyysin Kalle Kiiliä (oikealla) käyttämään ensimmäisen puheenvuoron ja toiseksi keskustelijaksi oli helppo valita Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokkaamme, opettaja Jouni Ovaska (vasemmalla) Hämeenkyröstä.

 

 

Täytyy todeta, että Keskustan eduskuntavaaliehdokkaat omaavat laajan tietotason, sillä Kallen ja Jounin keskustelussa ilmeni paljon aineksia koko maamme koulutusjärjestelmän kehittämiseen.

 

 

 

 

vaalitammela4

 

 

Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Riitta Koskinen oli paikalla tilaisuudessa ja kun myös hän on työpaikkansa pääluottamusmies, oli parikeskustelujen viimeiseksi aiheeksi helppo valita tämä:

”Ay-liikkeen parhaillaan suunnittelun kohteena olevat järjestörakennemuutokset!”

 

 

Valitsin Riitan kanssakeskustelijaksi Kalle Kiilin, jotta kuulisimme kahden pääluottamusmiehen mahdolliset näkemyserot ay-liikkeen suunnitteilla olevasta järjestörakenteen muutoksesta.

 

 

Riitta Koskisen ja Kalle Kiilin keskustelu oli avartava ja osoitti molempien pääluottamusmiesten samanlaiset tavoitteet.

 

 

Koskisen ja Kiilin keskustelu osoitti myös sen, että Keskustan jäsenkunnassa ja kansanedustajaehdokkaissa on suuri ja rakentava tietoisuus ammattiyhdistysliikkeen vastuullisuudesta Suomen kehittämisessä.

 

 

 

*****************

 

 

Kannan huolta siitä, että Keskustan eduskuntavaalitilaisuuksissa ehdokkaiden puheet perustuvat vankkaan totuuteen ja siihen, että Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden lupaamat muutokset hallituksen nykypolitiikkaan ovat realistisia ja toteuttamiskelpoisia.

 

 

Tammelantorilla järjestetty vaalitilaisuus vahvisti, että Keskustan pirkanmaalaiset eduskuntavaaliehdokkaat ovat asioista perillä ja että heidän esittämänsä ajatukset ovat vaalien jälkeen toteuttamiskelpoisia koko Suomen parhaaksi.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö, Timo Vuohensilta, Santeri Lampi, Kalle Kiili, Jouni Ovaska, Riitta Koskinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini