Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaalien lähestyminen takoi hallituksen päähän järkeä!

Maanantai 2.2.2015 - -Esko Erkkilä-


Hallitus julkisti eilen, että se luopuu esityksestään kotihoidon tuen jakamiseksi ja päivähoito-oikeiden rajoittamiseksi.

 

 

Eilen julkistettu asia on tuorein esimerkki sen toiminnan järjettömyydestä, jota hallitus aikoi toteuttaa, mutta joutui luopumaan suunnitelmistaan perheiden, asiantuntijoiden ja Keskustan vastustuksen vuoksi.

 

 

Ihmetyttää, että hallitus on suunnitellut perheiden valinnanvapautta rajoittavien systeemien rakentamista jo kauan ja muka vasta nyt hallitukselle selvisi, että suunnitelman toteuttaminen ei toisi säästöjä. Valtiovarainministeriön selvityksen mukaan hallituksen suunnitelmat olisivat lisänneet valtion menoja 60 miljoonaa euroa.

 

 

Hallituksen ”takiaispuolueista” KD on vastustanut alusta alkaen nyt peruuntumassa olevaa pakettia ja viime viikon lopulla SDP:n eduskuntaryhmä antoi hallituksen jäsenilleen ohjeen suunnitelmasta luopumisesta.

 

 

Monessa keitoksessa mukana ollut ministeri Laura Räty joutuikin eilen toteamaan, että hallituksen rakennepoliittiseen ohjelmaan kuuluneita esityksiä kotihoidon tuen jakamisesta ja päivähoito-oikeuden rajoittamisesta ei anneta eduskunnalle!

 

 

Toistan vielä Keskustan varapuheenjohtaja Anu Vehviläisen toteamuksen, kun hän toteaa Keskustan pitävän tärkeänä lasten eri hoitomuotojen kehittämistä ja että perheillä pitää Keskustan mielestä olla kussakin elämäntilanteessa mahdollisuus valita sopivin hoitomuoto lapsilleen.

 

 

Yhteenvetona tästä hämmingistä ja hässäköinnistä on helppo todeta näin:

 

 

Keskustan pelko on muille puolueille viisauden alku!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Hallituksen esitys kotihoidon tuen jakamiseksi ja päivähoito-oikeiden rajoittamiseksi, kotihoidon tuen jakaminen ja päivähoito-oikeiden rajoittaminen, Keskustan pelko on muille puolueille viisauden alku,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini