Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Jyrki Katainen: 300 miljardin euron kasvupaketti!

Perjantai 6.3.2015 - -Esko Erkkilä-


Tampereen yliopistolla oli eilen tilaisuus, jossa ex-pääministerimme ja nykyinen EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen esiintyi.

 

 

Tilaisuuden aiheena oli ”Kasvun karavaani” – nimellä otsikoitu tapahtuma, jonka tarkoituksena on markkinoida Jyrki Kataisen vastuulla olevan 300 miljardin euron suuruista kasvupakettia.

Katainen kertoi, että hän tulee järjestämään Tampereen tilaisuuden kanssa samanlaisia tilaisuuksia kaikissa EU-maissa kevään ja ensi syksyn aikana.

 

 

Olin paikalla tilaisuudessa.

 

 

Suomi on ensimmäinen maa ja Tampere ensimmäinen paikka, jossa varapuheenjohtaja Katainen markkinoi vastuullaan olevaa kasvupakettia.

 

 

On oikeastaan harhaanjohtavaa puhua 300 miljardin euron kasvupaketista, sillä kyseessä on EU:n vinkkelistä ainoastaan 20 miljardin sijoittamisesta kasvupakettiin.  Katainen ja paketin taustalla olevat virkamiehet uskovat, että 20 miljardin euron suuruinen paketti luo 15-kertaisen vipuvaikutuksen ja sen vuoksi pakettia markkinoidaan 300 miljardin euron kasvupakettina!

 

 

Voidaan perustellusti kysyä, että onko kyseessä suurta hämäystä – reilumpaa olisi puhua 20 miljardin euron suuruisesta kasvupaketista!

 

 

Ymmärrän täysin niitä, jotka epäilevät 20 miljardin euron kasvupaketin olevan narulla työntämistä!

 

 

 

 

30_miljardia

 

 

Tampereen yliopiston juhlasalissa järjestetyn tilaisuuden puitteet olivat arvokkaat, sillä Suomenlippu ja EU-lippu kunnioittivat tilaisuutta läsnäolollaan.

 

 

 

 

30_miljardia1

 

 

Kyse on EU:sta, kyse on Sinusta – oli tilaisuuden eräs teema.

 

 

**************

 

 

Jyrki Katainen on henkilökohtaisesti päässyt irti niistä ongelmista, joissa hänen hallituksensa rypi koko Kataisen pääministeriajan.

 

 

Kaikesta näkee, että vastuuta ei Kataisella nyt ole, sillä eiväthän puheet 300 miljardista eurosta aseta puhujaa kummoisellekaan vastuujanalle.

 

 

 

 

30_miljardia2

 

 

 

 

30_miljardia3

 

 

 

 

30_miljardia4

 

 

 

 

Palaan tilaisuuden asia-antiin joskus lähipäivinä!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Jyrki Katainen, 300 miljardin euron kasvupaketti, narulla työntämistä, 300 mijardin kasvupaketti onkin vain 20 miljardin suuruinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini