Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kännykällä äänestyskopissa kuvattu vaalilippu, jossa on numero, on aina rikosepäilyn paikka

Keskiviikko 15.4.2015 - -Esko Erkkilä-


Facebookissa on nähty äänestyskopissa otettuja kuvia, joissa on äänestyslippuun kirjoitettuna jonkun ehdokkaan ehdokasnumero.

 

 

Kannatan viranomaisten tulkintaa, että kyseessä on vaalirikos.

 

 

Vaalirikoksen kriteerit täyttyvät, sillä kuvan jakanutta voidaan perustellusti epäillä vastaanottaneen siltä ehdokkaalta korvausta, jonka numero ilmenee äänestyskopissa otetusta kuvasta!

 

 

Kuinka paljon ”numerollista” äänestyslippuaan kuvanneita ja kuvaansa julkisuudessa levittäneiden lisäksi on niitä, jotka näyttävät kuvaansa vain sille ehdokkaalle, jolta ovat saamassa maksun?

 

 

Kyse on aina siis viitteistä, että kyseinen ehdokas on syyllistynyt äänten ostamiseen ja että maksava ehdokas tarvitsee todisteen, jotta voi maksaa häntä äänestäneelle kansalaiselle.

 

 

Pidän valitettavana, että eräät tuntemani eduskuntavaaliehdokkaat ovat nyt ainakin moraalisten rikosepäilyjen kohteena, sillä heitä äänestäneet ovat tyhmyyksissään levitelleet julkisuudessa omasta äänestyslipustaan ottamiaan kuvia, joissa on tuntemani ehdokkaan numero!

Ei ole kunniaksi ehdokkaalle, jos julkisuudessa kiittää häntä äänestänyttä ja äänestyslipustaan ottamaansa kuvaa julkisuudessa levitellyttä äänestäjää - epäilykset laittomuuksista elävät!

 

 

Selvennyksenä totean, että en ole havainnut keskustalaisten ehdokkaiden tai heidän äänestäjiensä syyllistyneen tässä kuvattuun rikolliseen menettelyyn.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: äänestyslippu, äänestyslipun kuvaaminen on rikollista, äänestyslipun kuvaaminen on aina rikos, vaalirikos,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini