Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tule kuuntelemaan kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläistä 3.11.2015 Tampereen Sokokselle!

Lauantai 31.10.2015 - -Esko Erkkilä-


Keskustan ministerivierailut Tampereelle eivät ole kuluneen neljän vuoden aikana olleet mahdollisia, mutta nyt kun Suomea laitetaan Keskustan johdolla kuntoon, saamme kuulla keskustalaisten ministereiden terveisiä myös Tampereella.

 

 

Olemme Tampereen keskustaväen piirissä keskustelleet ministerivierailujen tärkeydestä ja tulleet siihen tulokseen, että arvostamme keskustalaisten ministerien vierailuja Tampereella, mutta näemme, että Keskustan ministereiden ehdottomasti tärkein paikka on nyt siellä, jossa tehdään päätöksiä maamme taloustilanteen parantamiseksi.

 

 

 

 

vehvi.jpg

 

 

Ministerivierailujen sarjan Tampereella aloittaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, joka on kansalaisten tavattavissa Tampereen Sokoksella tiistaina 3.11.2015 klo 18.00.

 

 

Tilaisuuden isäntänä toimii puheenjohtamani Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö ja toivotankin kaikki tervetulleiksi tilaisuuteemme!

 

 

Tilaisuus järjestetään Ravintola Herkussa, joka sijaitsee Sokos-tavaratalossa kaksi kerrosta katutasoa alempana!

Tarjoamme osanottajille pienen suolapalan kahvin kera!

 

 

Vielä kerran

 

 

TERVETULOA LÄHELTÄ JA KAUEMPAAKIN!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Anu Vehviläinen, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, ministeri Vehviläinen Tampereella, ministeri Anu Vahviläinen Tampereella 3.11.2015,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini