Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Neljän vuoden korpivaellus ministerivierailujen osalta on päättynyt

Perjantai 15.1.2016 - -Esko Erkkilä-


Keskusta oli hallitusvastuusta poissa neljä pitkää vuotta.

 

 

Neljän vuoden aikana kokoomus, SDP, vasemmistoliitto, vihreät, RKP ja kristillisdemokraatit ajoivat Isänmaamme sellaiseen kurimukseen, että siitä nouseminen on vaikeaa.

 

 

Keskustan kenttäväen kannalta neljä oppositiovuotta merkitsivät, että emme saaneet maakuntavierailuille keskustalaisia ministereitä.

 

 

Keskustan kenttätoimijan kannalta on aina ”palkintohetki”, kun saa junailla tilaisuutta, jossa esiintyy keskustalainen ministeri.

 

 

Tiedän Suomen vaikean taloustilanteen, johon ajauduimme edellisen hallituksen aikana ja ymmärrän, että keskustalaisten ministerien vierailut maakunnissa ovat myös nyt harvinaista herkkua – Keskustan ministereitä tarvitaan päätöksenteon ytimessä ja heidän maakuntamatkansa saavat odottaa.

 

 

Me Tampereen keskustalaiset olimme tyytyväisiä, kun saimme maakuntaamme Kimmo Tiilikaisen ja Anu Vehviläisen.

 

 

Ministerit esiintyivät Tampere-talossa ”Seutufoorumi 2015” –tapahtumassa 3.11.2015.

 

 

Seutufoorumi on Tampereen kaupunkiseudun kuntien – Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi ja Vesilahti – yhdessä järjestämä tilaisuus, jossa käsitellään tämän talousalueen kysymyksiä.

 

 

Tässä pieni kuvakollaasi Kimmo Tiilikaisen ja Anu Vehviläisen vierailuista Tampereella 3.11.2015:

 

 

 

tre1.jpg

 

 

Keskustanaisten Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Minna Sarvijärvi ja Keskustan Pirkanmaan piirin piirihallituksen jäsen Antti Juva olivat yhdessä kanssani vastaanottamassa ministeri Kimmo Tiilikaista Tampere-talolle!

 

 

 

 

tre2.jpg

 

 

On tällä vaalikaudella melkoisen varmaa, että maa- ja metsätalousministeri ja ympäristöministeri eivät taistele keskenään, sillä Kimmo Tiilikainen hoitaa kumpaakin ministeripestiä!

 

 

 

 

tre3.jpg

 

 

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen.

 

 

 

 

tre4.jpg

 

 

Anu Vehviläisen puheenvuoro Seutufoorumin päätteeksi sai suuret suosionosoitukset!

 

 

 

 

tre5.jpg

 

 

Lehdistöä kiinnosti Anu Vehviläisen suunnitelmat – Aamulehden Aki Taponen jututtaa Vehviläistä ja Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Riitta Koskinen seuraa taustalla.

 

 

 

 

tr6.jpg

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestö järjesti Seutufoorumin jälkeen Tampereen Sokoksella yleisötilaisuuden, jossa hyväntuulinen ministeri Vehviläinen piti mielenkiintoisen esityksen.

 

 

 

 

tre6.jpg

 

 

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön sihteeri Raija Moilanen antoi Anu Vehviläiselle ”tuunaamansa” heijastimen muistoksi Tampereella käynnistä!

 

 

Kiitoksia Kimmo Tiilikaiselle ja Anu Vehviläiselle – ehkä jo huomenna saan kertoa seuraavasta ministerivierailusta Tampereelle!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Kimmo Tiilikainen, Anu Vehviläinen, Tampere-talo, maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen, ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini