Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kaksi rinnakkaista tunnelia kasvattaa louhintavahinkojen vaaraa

Perjantai 8.4.2016 - -Esko Erkkilä-


Olen saanut lisätietoa Tampereen Sulkavuoreen suunnitellun jätevesien keskuspuhdistamon rakennussuunnitelmista ja valitettavasti saamani tiedot lisäävät jätevesitunnelin ja puhdistettujen jätevesien tunnelin päällä sijaitsevien kiinteistöjen sekä asuntojen omistavien tamperelaisten tuskaa.

 

 

Olen uskotellut itselleni, että Viinikanlahdelta Sulkavuoreen ja Sulkavuorelta Pyhäjärven rantavesiin louhittavat tunnelit ja tunnelissa kulkevat putket sijaitsisivat samassa tunnelissa.

 

 

Nyt sain tarkennuksena tiedon, että Viinikanlahdelta Sulkavuoreen ja Sulkavuorelta Pyhäjärveen kulkevat tunnelit ovat erillisiä tunneleita ja ne tulevat sijaitsemaan ”useita kymmeniä metrejä” erillään toisistaan.

 

 

Kaksi rinnakkaistunnelia ja niiden louhinnat tulevat lisäämään lukemattomien kiinteistöjen louhinta- ja räjäytysvahinkoja!

 

 

Molemmat tunnelit ovat melkoisen hulppeita louhintatöitä, sillä kummankin tunnelin poikkileikkauspinta-ala tulee olemaan 20 neliömetriä!

 

 

Kaksikymmentä neliömetriä merkitsee, että molemmat tunnelit tulevat olemaan esimerkiksi viisi metriä leveitä ja neljä metriä korkeita – molemmissa tunneleissa on mahdollisuus ajaa kuorma-autoilla!

 

 

On selvää, että kahden mammuttitunnelin louhiminen ”useita kymmeniä metrejä” toisistaan erilleen merkitsee kovia aikoja niille, joiden asunnot sijaitsevat louhittavien tunneleiden päällä.

 

 

Surkuttelen niiden henkilöiden tilannetta, joiden omistama asunto sijaitsee Viinikanlahdelta Sulkavuoreen ja Sulkavuorelta Pyhäjärveen louhittavien tunneleiden päällä!

 

 

Onko Tampereen kaupunki valmis korvaamaan tunnelityömaiden louhinnoista aiheutuvat vahingot niille henkilöille, joiden asunnot tulevat vaurioitumaan räjäytystöiden johdosta?

Omalta osaltani ja Ikea-räjäytyksistä saamieni karvaiden kokemusten perusteella lähden siitä, että Tampereen kaupunki on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti ne vahingot, jotka aiheutuvat Sulkavuoreen todennäköisesti rakennettavan jätevesien keskuspuhdistamon tunneliräjäytyksistä.

On ilman muuta selvää, että Tampereen kaupunki on korvausvelvollinen niistä louhintavahingoista, jotka aiheutuvat keskuspuhdistamon rakentamisesta niille omakotitaloille sekä muille kiinteistöille, jotka sijaitsevat Sulkavuoren kupeella.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sulkavuori, Ikea-helvetti, Tampereen seudun keskuspuhdistamo Oy, jätevesien keskuspuhdistamo, Sulkavuori - väärä paikka keskuspuhdistamolle, kohta rytisee, tuplatunnelit jätevesien keskuspuhdistamolle,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini