Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Mahtava suomalaispäivä!

Maanantai 28.11.2016 - -Esko Erkkilä-


Saimme eilen kokea urheilullisesti mahtavan suomalaispäivän.

 

 

Päivän aluksi äitinsä puolelta viljakkalalaiset juuret omaava Krista Pärmäkoski saavutti hopeaa maailmacupin perinteisellä kympillä Rukalla.

 

 

Olin penskana jonkinlainen hiihtäjä minäkin, mutta aina jäin kauas taakse Kristan mummon eli Pirkon taakse.  Samanlaisia hyviä hiihtäjiä olivat myös Kristan äidin isänpuoleiset Vuolteet.  Sukuvika siis tuo mainio hiihtotaito Kristalla!

 

 

Hyvä suomalaispäivä Rukalla jatkui, kun Iiro Niskanen pesi koko maailmankaartin miesten 15 kilometrillä.  Iiron viimeinen vitonen oli vakuuttava näyttö mestarismiehen osaamisesta.

 

 

Mitenkään väheksymättä Kristan ja Iiron saavutuksia on todettava, että Nico Rosbergin kypsä ja kylmähermoinen suoritus Abu Dhabissa formula-ykkösten päätöskisassa oli parasta, mitä suomalainen urheilu pystyi eilen tarjoamaan.

 

 

Lewis Hamilton hidasteli Abu Dhabin viimeisillä kierroksilla ja pyrki saamaan heikoimmilla autoilla olevat kilpailijat hiostamaan Nicoa, mutta Nico toimi kylmähermoisesti ja ajoi oman kilpailunsa.

 

 

Moottoriurheilua parhaimmillaan.

 

 

*********************

 

 

Eilinen antoi lupauksia sille, että suomalainen talviurheilu on hiihdon sekä yhdistetyn osalta palaamassa sille uralle, josta se on viime vuosina pudonnut.

 

 

On suuria lupauksia, että saamme talven hiihtokoitoksissa kokea pitkästä aikaa suomalaismenestystä!

 

 

Formulan osalta kaikki on avoinna, sillä autot tulevat ensi kaudella muuttumaan nykyisistä niin paljon, että ennakkoveikkauksiin tulevan kauden menestyjistä ei ole pitävää pohjaa.

 

 

Valmistaudun nauttimaan suomalaisten hiihtomenestyksestä alkaneella talvikaudella, mutta formuloiden osalta tuleva kausi on vielä arvailujen varassa – sen vuoksi oli hienoa, että puoliksi suomalaisesta Nico Rosbergistä leivottiin Formula ykkösten maailmanmestari eilen!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Krista Lähteenmäki, Krista Pärmäkoski, Iiro Niskanen, Nico Rosberg,


Kommentit

28.11.2016 10.47  lh

Krista Lähteenmäki on ollut jo jonkin aikaa Pärmäkoski.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini