Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Miksi jotkut huutavat netissä?

Sunnuntai 19.2.2017 - -Esko Erkkilä-


Minua ärsyttää suunnattomasti, kun jotkut ihmiset huutavat netissä – huutavat keskustelupalstoilla, huutavat facebookissa ja huutavat nettikirjoituksissaan.

 

 

Huutamisella tarkoitan isoilla kirjaimilla kirjoittamista.

 

 

En hyväksy isoilla kirjaimilla kirjoittamista ja jos joku haluaa, että en lue hänen tekstejään, hän pääsee tavoitteeseensa, kun kirjoittaa viestinsä isoilla kirjaimilla.

 

 

Olen jonkun kerran huomauttanut isoilla kirjaimilla kirjoittavaa hänen tavastaan ja olen saanut melkeinpä vihamielisen vastauksen. No, hän on tiensä valinnut ja hänen mielipiteensä ei tavoita minua.

 

 

Isoilla kirjaimilla kirjoittavat ovat pieni vähemmistö, mutta hankala vähemmistö.  Hankala vähemmistö itselleen, sillä siten he varmistavat, että vain harva haluaa lukea isoilla kirjaimilla kirjoitettua tekstiä.

 

 

Asiat eivät huutamalla etene!

 

 

Huutamisen eli isoilla kirjaimilla kirjoittamisen sijaan suosittelen joidenkin tekstinosien tummentamista tai fonttikoon suurentamista.

 

 

Vaikka kuulossani onkin pientä ongelmaa, en hyväksy, että minulle suunnatussa viestinnässä huudetaan eli kirjoitetaan isoilla kirjaimilla!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Netiketti, netissä huutaminen, netissä huutaminen on vastenmielistä, isoilla kirjaimilla kirjoittaminen on kamalaa, isoilla kirjaimilla kirjoittaminen ei tavoita lukijoita, älä kirjoita isoilla kirjaimilla,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini