Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Miksi koteihin tunkeudutaan myös perheen nukkuessa?

Tiistai 29.8.2017 - -Esko Erkkilä-


Kolme tai neljä kommandopipoilla naamioitunutta miestä teki aseellisen ryöstön Tampereen Tasanteella asuvan pariskunnan omakotitaloon varhain viime lauantaina.

 

 

Tapaus sattui asukkaiden nukkuessa n. klo 3.30.

 

 

 

IMG_1951.JPG

 

 

Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen jäsentemme Maanantaitapaamisessa 21.8.2017 alustajina olleet Verisure Oy:n edustajat kertoivat, että ryöstäjät ovat entistä enemmän painottaneet toimintaansa öiseen aikaan ja sellaisiin asuntoihin, joissa isäntäväki on nukkumassa.

 

 

Verisure Oy:n asiantuntijoina olivat yrityksen toimintaa esittelemässä Team Leader Toni Kovanen (oikealla) ja Security Expert Ari-Pekka Mäki-Kauppila.

 

 

 

*************

 

 

 

Tasanteen ryöstö oli tyypiltään juuri sellainen, joista Verisure Oy:n miehet kertoivat ja varoittivat.

 

 

Ryöstäjät tietävät, että yöllä asukkaiden ollessa nukkumassa on mahdollista saada mahdollisimman suuri saalis.

 

 

Yöaikaan ryöstäjät pääsevät käsiksi perheenjäsenten käsilaukkuihin, lompakoihin, avaimiin, luotto- sekä pankkikortteihin, kun he päiväsaikaan joutuvat tyytymään vain koruihin sekä esilläoleviin taide- ja käyttöesineisiin.

 

 

Lehtitietojen mukaan Tasanteen ryöstö oli röyhkeä ja ammattimaisesti toteutettu, sillä lompakoiden ja käsilaukkujen ryöväämisen lisäksi asukkaat pakotettiin avaamaan lukitut laatikot ja antamaan siellä olleet rahat ryöstäjille.  Myös asukkaiden puhelimet oli takavarikoitu, sillä ryöstäjät olettivat pankkikorttien tunnuslukujen löytyvän sieltä.

 

 

**********************

 

 

 

Kysyin Verisure Oy:n edustajilta, että miten paljon maksaisi, jos meidän omakotitalomme suojattaisiin heidän myymillä suojaustoimenpiteillä.

 

 

Laiteasennukset maksaisivat hieman alle tonnin ja Verisure Oy:n edustajat kertoivat, että seurantapaketin hinta olisi 1,50 – 2,00 euroa per vuorokausi.  Tavallisin vuorokausiveloitus on 1,50 €/vuorokausi ja vuorokauden maksimiveloitus on 2,00 € per vuorokausi.

Suojausjärjestelmiä voidaan asentaa omakotitalojen lisäksi myös rivi- ja kerrostaloasuntoihin.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Verisure Oy, kotimurrot, kotien ryöstäminen, vesivahingot,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini