Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Matti Vanhanen tarvitsee vain keskustalaisten äänet toiselle kierrokselle päästäkseen!

Keskiviikko 17.1.2018 - -Esko Erkkilä-


Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa tänään ja päättyy ensi viikon tiistaina.

 

 

Toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa tammikuun 31. päivänä ja päättyy 6.2.2018.

 

 

Ensimmäisen kierroksen varsinainen äänestyspäivä on 28.1.2018 ja Tasavallan Presidentistä päätämme helmikuun 11. päivänä.

 

 

 

IMG_6869.JPG

 

 

Tampereen keskustassa lähin ennakkoäänestyspaikka on Tampereen Keskusvirastotalolla osoitteessa Aleksis Kivenkatu 14 – 16 C.

 

 ***************

 

Keskustan kannatus oli Helsingin Sanomien tekemän galluptutkimuksen mukaan viime joulukuussa 17,8 % ja se riittäisi kirkkaasti siihen, että kokoomuksen Sauli Niinistö ja Keskustan Matti Vanhanen kisailisivat helmikuussa Tasavallan Presidentin paikasta.

 

 

Kokoomuksen ehdokkaan kannatus on sulanut vinhaa vauhtia ja sitä vauhdikkaammin on kohonnut Keskustan Matti Vanhasen kannatus.

 

 

Kun Haatainen, Haavisto, Huhtasaari, Kyllönen, Torvalds ja Väyrynen saavat tietyn osan äänistä, on Matti Vanhasen selviytyminen kokoomuksen ehdokkaan kanssa toiselle kierrokselle selviö.

 

 

Vanhasen selviytyminen toiselle kierrokselle vaatii sitä, että keskustalaiset eivät horjahtele äänestämään ensimmäisellä kierroksella kokoomuksen ehdokasta ja sitä, että keskustalaiset tekevät selkeän pesäeron menneisyyden mieheen, joka milloin liputtaa kansalaispuolueen ja milloin kristillisdemokraattien puolesta – harmillista on, että tämä monipuoluemies on myös muka keskustalainen!

 

 

Ehdinköhän jo tänään ennakkoäänestyspaikalle, jotta voin kirjoittaa äänestyslippuuni numeron 4!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Presidentinvaalit 2018, ensimmäinen kierros 28.1.2018, toinen kierros 11.2.2018, kumpi voittaa; Vanhanen vaiko Niinistö?,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini