Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Rollaattorinkäyttäjät pitää joukkoliikenteessä rinnastaa lastenvaunujen kanssa liikkuviin

Perjantai 15.2.2019 - -


Tein 13.2.2019 pidetyssä Vanhusneuvoston kokouksessa esityksen, että rollaattorinkäyttäjät rinnastettaisiin lastenvaunujen kanssa liikkuviin.

******************

 

Tässä kirjallisesti jättämäni aloite:

 

 

Rollaattorinkäyttäjät pitää joukkoliikenteessä rinnastaa lastenvaunujen kanssa liikkuviin

 

On hyvä ja oikein, että Tampereen seudun joukkoliikenteessä lastenvaunujen käyttäjät pääsevät bussiin sen keskiovesta ja heidän ei tarvitse suorittaa matkastaan maksua.

 

Kentältä tulleen palautteen mukaisesti ehdotan Vanhusneuvostolle, että se esittää Tampereen seudun joukkoliikennelautakunnalle rollaattorin kanssa joukkoliikenteessä liikkuvien ikäihmisten rinnastettavan lastenvaunujen kanssa liikkuviin.

 

Esitettävä uudistus merkitsisi, että ”rollaattorikansa” saisi nousta joukkoliikennevälineeseen keskiovesta ja heidän ei tarvitsisi leimata matkalippua.

 

Uudistuksen kustannusvaikutukset olisivat olemattoman pienet ja saattaisivat muuttua jopa kustannussäästöiksi, kun rollaattoria apuvälineenään käyttävät uskaltautuisivat siirtyä kalliista sote- ja kelataksimatkustamisesta tavallisten joukkoliikennevälineiden käyttäjiksi.

 

 

Tampereella 13.2.2019

 

 

Esko Erkkilä

**********

Kannustan mahdollisimman monia henkilöä ja yhdistyksiä tekemään samansisältöisen esityksen, jotta asia saataisiin hoidettua!

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Rollaattorinkäyttäjät pitää joukkoliikenteessä rinnastaa lastenvaunujen kanssa liikkuviin, Aloite Vanhusneuvoston kautta joukkoliikennelautakunnalle,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini