Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Jouduin avaamaan Lidl´n oven!

Tiistai 5.3.2019 - -Esko Erkkilä-


Olen tähän saakka rehvastellut, että en ole vielä milloinkaan avannut Suomessa Lidl´n ovea ja syynä on se nurjamielisyys, jolla Lidl saapuessaan Suomeen kohteli suomalaisia elintarvikkeita, suomalaista elintarviketeollisuutta ja suomalaisia elintarviketyöläisiä.

 

 

Minulle on kerrottu ja myös uskon siihen, että Lidl on muuttanut toimintalinjaansa ja nykyisin siellä kuulemma ovat hyvin esillä suomalaiset elintarvikkeet.

 

 

Olen kuitenkin tässä asiassa pitkävihainen ja en ole avannut Lidl´n ovea.

 

 

 

******************

 

 

 

Tunnustan, että nyt olen avannut Lidl´n oven ja se tapahtui viime viikolla Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevassa Lidl-myymälässä.

 

 

Kerron tarkemmin:

 

 

Kameralaukussani oli 20 sentin arvoinen tyhjä muovinen pullo ja erehdyksessä laitoin sen sellaiseen palautusautomaattiin, jonne laitetut pullot hyvitetään vain viereisessä Lild´n myymälässä.

 

 

Nolona jouduin menemään Lidl`n myymälään, sillä en toki tohtinut heittää kahdenkymmenen sentin arvoista pullonpalautuskuittia roskikseenkaan.

 

 

Kiersin lyhyintä reittiä kassalle ja esitin palautuskuittini.  Kassaneiti kysyi, että eikö muuta ja minä vastasin, että pitäiskö olla muuta!

 

 

No, sain kakskymmensenttiseni ja nyt en enää voi kerskailla, että en ole milloinkaan avannut Lidl´n ovea Suomessa.

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Jouduin avaamaan Lidl´n oven!, Lild, Lidl hyljeksi suomalaisia elintarvikkeita, Lidl hyljeksi suomalaista elintarviketeollisuutta, Lidl hyljeksi suomalaista elintarviketyöntekijää, Lidl`n pullonpalautusautomaatti,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini