Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Virossa kaikki alkoholituotteet piilotetaan kaupoissa seinien taakse 1.6.2019

Torstai 25.4.2019 - -Esko Erkkilä-


Suomessa lainsäädäntö kulkee alkoholituotteiden osalta vapaampaa suuntaan, mutta veljeskansamme Viron osalta suunta on tyystin toinen.

 

 

Toki on todettava, että Virossa nykymenettely on tyystin toisenlainen kuin Suomessa, sillä Virossa kaikki päivittäistavarakaupat voivat myydä alkoholituotteita täysin vapaasti.

 

 

Kesäkuun 1. päivänä tänä vuonna tilanne muuttuu käytännössä niin, että minkään kokoisissa myymälöissä Virossa ei alkoholituotteita saa olla asiakkaan myymäläkierron aikana nähtävillä eli myymälässä asiakas voi asioida näkemättä ainuttakaan alkoholituotetta.

 

 

Alkoholituotteiden osalta tilanne jatkuu asiakkaan vinkkelistä kuitenkin jokseenkin entisenä, mutta alkoholituotteet pitää käydä ostoskärryyn noutamassa erilliseltä osastolta, jonne myymälästä johtaa lukitsematon ovi.

 

 

Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen taannoisella jäsenmatkalla totesimme, että Tallinnan satamassa sijaitsevissa päivittäistavarakaupoissa valmistauduttiin kovalla kiireellä uusiin määräyksiin, jotta tilanne 1.6.2019 olisi lainmukainen.

 

 

Muutama kuva todisteeksi, että virolaiskaupat valmistautuvat jo hyvissä ajoin 1.6.2019 voimaanastuvaan laikimuutokseen!

 

 

 

IMG_0552.JPG

 

 

 

IMG_0553.JPG

 

 

 

IMG_0555.JPG

 

 

 

IMG_0554.JPG

 

 

Hea klient eli Hyvä asiakas;

tässä informointia tulevasta tilanteesta!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Hea klient, Hyvä asiakas, Viron alkoholiuudistus, Viron alkoholiuudistus 1.6.2019, Viinat piiloon!, Viinat piiloon Virossa, Itäviro2019,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini