Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vaurautta

Tiistai 30.4.2019 - -Esko Erkkilä-


Eläkeliiton Tampereen yhdistyksen hallituksella oli eilen kokouksessaan piristävä poikkeus, kun saimme tutustua Vauraus Suomi Oyj:n toimintaan.

 

 

Vauraus on nuori yritys, sillä se on perustettu vasta vuonna 2011, mutta osaavan johdon sekä asiantuntevan henkilöstön ansiosta se on alan suurin toimija ja sen kautta on rahoitettu yli 1000 yritystä yhteensä yli 100 miljoonalla eurolla.

 

 

Oli kiinnostavaa kuulla, että Vauraus toimii kiinteässä yhteistyössä pankkien sekä myös muiden rahoitusinstrumentteja yrityksille tarjoavien tahojen kanssa.

 

 

 

IMG_0873.JPG

 

 

Vauraus Oy:n toimintaa meille esitteli Tampereen yksikön johtaja Leena Honkasalo (oikealla).

 

 

 

Vauraus Oy saa paljon lainahakemuksia yrityksiltä ja johtaja Honkasalo kertoi, että sadasta hakijasta keskimäärin vain neljän osalta päädytään myönteiseen lainapäätökseen. Tiukka seula on merkinnyt, että Vauraus Oy:n osalta luottotappiot on pystytty pitämään 1,5 %:n tasolla ja sen verran tunnen yritysmaailmaa ja jopa pankkisektoria jotta voin todeta, että se on vähän.

 

 

Vuorikiipeilijä Veikka Gustaffon on Vauraus Oy:n suurin omistaja ja hän toimiikin mm. yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

 

 

Oletin, että pienin rahasumma joka Vaurautta kiinnostaa olisi 100.000 euroa, mutta alustuksessa kuulimme, että jo kymppitonnilla pääsee mukaan tehostamaan suomalaista elinkeinoelämää Vauraus Suomi Oyj:n kautta.

 

 

Suosittelen!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Vaurautta, Vauraus Oy, Vauraus Suomi Oyj, Veikka Gustaffon,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini