Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

"Perseelleen porsas kiusaa tekee, kun purtilonsa kaataa!"

Tiistai 26.11.2019 - -Esko Erkkilä-


Toistan taas jälleen kerran tuon suomalaisen kansanviisauden ja nyt tarkoitan niitä ay-aktiiveja, jotka ovat olleet mestaroimassa postilakkoa ja siihen liittyviä ns. tukilakkoja.

 

Päättyi postilakko joko eilen tai päättyy se sitten tänään, huomenna tai joulukuun lopussa, on se tehnyt suuren palveluksen suomalaiselle yhteiskunnalle.

 

Olemme lakon aikana huomanneet, että yhteiskuntamme ei pysyvästi haavoitu taitamattoman ammattiyhdistysväen haluamalla tavalla, vaan löydämme uusia toimintatapoja, joilla voimme kehittää suomalaista yhteiskuntaa.

 

Postilaiset tai oikeammin heidän johtajansa laskelmoivat omalta kannaltaan täysin väärin, kun aloittivat lakkoilun.  Suomalaisten kannalta johtajat tekivät kuitenkin suuren palveluksen, sillä lakon vuoksi löysimme aivan uusia tapoja toimia.

 

Ei tarvitse olla kummoinenkaan asiantuntija, kun osaa ennakoida monen postilaisen tekevän lakon jälkeen viimeisiä työpäiviään, sillä perinteisen Postin elonpäivät ovat vähissä.

 

Digitalisaatio sai postilakosta aivan uuden vauhdin, sillä kansalaiset huomasivat, että he eivät tarvitse perinteistä Postia.

 

Pakettimaailmassa Matkahuolto osoitti toimivuutensa ja on osoittanut olevansa pakettien lähettämisessä, toimittamisessa ja pakettien vastaanottamisessa luotettava sekä nopea järjestelmä.

 

Erilaiset kuriiri-yritykset saivat postilakosta toiminnalleen mainion kasvualustan ja hyvä niin – tarvitsemme hyvinvointimme turvaamiseksi tervettä kilpailua Postin ohelle!

 

**************

 

Oma surkea lukunsa postilakon ympärillä on poliittinen päätöksentekomme, sillä demarien sekoilu postilakon aikaansaamisessa on käsittämätöntä toimintaa.

 

Sain eilenkin poliittiselta taustaryhmältäni kentältä pyyntöjä, että voisinko vaikuttaa Keskustan päättäjiin ja hallitusryhmään postilakkosekoilun lopettamiseksi.

 

Totesin pyytäjille, että mielestäni Keskustan ei pidä pitkällä kepilläkään puuttua nykyiseen lakkotilanteeseen, vaan se on päähallituspuolueen asia – mielestäni ei piirun vertaa senkään, sillä ammattiyhdistysliike on tämän sopan keittänyt ja se vastatkoon Suomen taloustilanteen alasajosta.

 

 

Mielenkiinnolla seuraan!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: "Perseelleen porsas kiusaa tekee, kun purtilonsa kaataa!", postilakko, Matkahuolto, Postin kilpailijat herkuttelevat postilakon vuoksi, Montako postilaista joutuu kilometritehtaalle postilakon jälkeen?,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini