Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Nyt on politiikassa oikea meininki!

Tiistai 3.12.2019 - -Esko Erkkilä-


Politiikassa oli eilen todellinen ”toimintapäivä” ja sen viettämiseen minäkin osallistuin vahvasti iltapäivän aikana.

 

 

Maakuntien väki mieltää, että muodollisen asemani puutteesta huolimatta olisin toimivieni kontaktieni kautta lähellä taustaryhmäni päätöksentekoa ja näin se myös käytännössä on, sillä omaan toimivat suhteet taustaryhmäni kaikkiin ministereihin sekä kansanedustajiin.

 

 

Olen eiliseen saakka sanonut, että Keskustan ei pidä pitkällä tikullakaan puuttua demarien hämmentämän Posti-jupakan käsittelyyn ja linjaukseni pitää sen osalta edelleen.

 

 

Eilen tilanne ryöstäytyi kuitenkin käsistä, kun pääministeri Antti Rinne totaalisesti unohti roolinsa Suomen pääministerinä ja profiloitui ay-jääräksi.

 

 

Olen työelämäni aikana saanut karvaasti taistella ay-jääriä vastaan ja ulostuloni Rinnettä vastaan olikin helppo, kun eilen iltapäivällä otin kantaa maamme poliittiseen tilanteeseen.

 

 

Lähetin kaikille Keskustan ministereille sekä jokseenkin kaikille taustaryhmäni kansanedustajille viestin, jossa totesin näin:

 

 

”Hallitus pidettävä pystyssä, mutta Rinne ulos”!

 

 

Viestilläni saattoi olla merkitystä, sillä monet sen vastaanottajista vastasivat minulle myötäsukaisesti.

 

 

Menen tänään käymään Eduskunnassa ja toivottavasti tänään saan jakaa viestiäni myös joillekin sellaisille kansanedustajille, joita en eilen tavoittanut!

 

 

Suomea ei voida johtaa ay-periaatteilla, vaan maamme johtamisessa on huomioitava koko kansakunnan paras!

 

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Ay-jäärät, Suomea ei voi johtaa ay-periaatteilla, Antti Rinne, ay-jäärä Antti Rinne, Rinne ulos, Suomeen uusi pääministeri,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini