Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Oikeus voitti, mutta vasta hovissa!

Perjantai 28.2.2020 - -Esko Erkkilä-


Tampereella eilispäivän suuri uutinen oli se, kun Turun hovioikeus ratkaisi Atanas Aleksovskin luottamusaseman väärinkäyttöjutussa Atanaksen hyväksi ja kumosi käräjäoikeuden määrään langettavan tuomion sekä määräsi Tampereen kaupungin maksamaan Atsolle korvauksia yli 57.000 euroa.

 

Kuljemme Atanaksen kanssa eri parvissa politiikassa, mutta osaan arvostaa hänen osaamistaan ja vuorovaikutustaitojaan.

 

Toimin Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana 2013 – 2018 eli kuuden vuoden ajan ja Atanas oli jokseenkin sen saman ajan SDP:n Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtajana.

 

Opin tuntemaan Atanaksen vuodesta 2009 alkaen, jolloin tulin valituksi Tampereen Infra Liikelaitoksen johtokuntaan ja vuoteen 2012 saakka sen varapuheenjohtajaksi.

 

Vuosina 2013 ja 2014 sain jatkaa Infran johtokunnan rivijäsenenä, mutta nyt SDP:n mandaatilla, vaikka yhä edelleen olinkin keskustalainen. Atanas kai arvosti asiaosaamistani ja halusi, että jatkan Infran luottamushenkilönä.

 

Olen ehkä jäävi voimallisesti puolustamaan Atanasta tuon edellä kertomani vuoksi, mutta tunnen miehen sen kahdeksan ja puolen vuoden ajalta, jolloin minut oli valittu Infran luottamushenkilöksi, sillä Atanas oli koko tuon ajan kaupunginhallituksen edustaja Infran johtokunnassa.

 

Näen, että ajojahti Atanasta kohtaan on puhtaasti SDP:n jäsentenvälinen taistelu ja sinänsä surkea tilanne.

 

Hovioikeuden päätöksen jälkeen facebookissa on käyty kovaa sananvaihtoa hovioikeuden päätöksen tiimoilta ja on ollut mukava todeta, että monet demarit ovat huojentuneita hovioikeuden päätöksestä – erityisesti vihreät, mutta myös osa demareista puolestaan protestoivat voimakkaasti hovioikeuden päätöstä.

 

Yritin heti aamusella soittaa Atanakselle ja onnitella häntä hovioikeuden päätöksestä, mutta langat olivat kuumina muista onnittelijoista – no, puolenpäivän jälkeen pääsin läpi ja sain onnitella Atsoa oikeuden toteutumisesta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Oikeus voitti mutta vasta hovissa!, Atanas, Atanas Aleksovski,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini