Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Onneksi korona-tilanne ei viivästytä hävittäjähanketta merkittävästi

Perjantai 10.4.2020 - -Esko Erkkilä-


Maamme puolustuksesta vähät välittävät henkilöt ovat pitämässä yllä keskustelua, että korona-tilanne viivästyttäisi Hornet-hävittäjiä korvaavien monitoimihävittäjien hankintaa.

 

Toissaillan A-studiossa valtiovarainministeri Katri Kulmuni hapuili, kun juontaja kysyi hävittäjähankintojen toteuttamisesta.

 

Kulmuni ei osannut vastata ja katsoi apua anovasti pääministeri Sanna Marinin suuntaan.

 

Onneksi Marin otti tilanteen haltuunsa ja totesi selkeästi, että mahdolliset pienet viivästykset eivät vaikuta hallituksen päätöksentekoaikatauluun, vaan päätös tehdään alkuperäisen aikataulun mukaan.

 

Sanna Marinin vastaus oli merkittävä Suomen ulkopolitiikan ja turvallisuuden kannalta, sillä varmaa on, että maamme hävittäjähankintojen etenemistä seurataan myös niissä maissa, jotka…!!

 

*********************

Eilen hävittäjähankintojen tiimoilta tulivat julkisuuteen kaksi entistä Ilmavoimien komentajaa eli kenraaliluutnantit Heikki Nikunen ja Matti Ahola.

 

Ainakaan minulle ei ollut yllätys, että nuo kaksi entistä Ilmavoimien komentajaa kallistuivat jenkkivaihtoehtojen puolelle.

 

Arvostan pääministeri Sanna Marinin linjausta ja Ilmavoimien reserviläisenä olen kenraaliluutnanttien kanssa samaa mieltä!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Onneksi korona-tilanne ei viivästytä hävittäjähanketta merkittävästi, kenraaliluutnantti Heikki Nikunen, kenraaliluutnantti Matti Ahola, Hävittäjähanke,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini