Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tärkeä tiedote: Ylöjärveltä on varastettu traktori ja klapikone

Maanantai 11.5.2020 - -Esko Erkkilä-


Pyrin tänään olemaan avuksi fb-kaverilleni Maija Pispalle kun kerron, että häneltä on Äitienpäivän aattona tai Äitienpäivänä varastettu Ferguson-traktori ja sen perässä oleva Palax Kombi M II – klapikone!

 

Traktori ja klapikoneyhdistelmä on varastettu Ylöjärveltä Keijärventieltä.

 

Tässä Maijan fb-päivitys, joka ilmestyi facebookiin Äitienpäivänä n. klo 19.00.

 

**************************

 

Nyt sitten jumalauta! 🤬🤬🤬🤬🤬 Kuka on niin vellihousu, että varastaa naiselta sen klapikoneen?!!! Hä! Naiselta! Että jos näillä kulmilla liikkuvat on sattuneet eilisen ja tämän päivän aikana, siis luultavimmin viime yönä, näkemään, että tuo mun vanha Fergu olis lähtenyt liikkeelle, niin kertokaahan havaintonne. Ja jos jonkun tutun naapuriin ilmestyy tuollainen yhdistelmä, tai näkee sellaista kaupattavan, ilmoitus allekirjoittaneelle tai poliisille. Että sellainen äitienpäivälahja! 🤬🤬🤬🤬🤬
Fergun rekisterinumero on 726-IJ ja valmistenumero FBHG308784
Palax on mallia Kombi M II ja sen tuntomerkkinä on tuo hydraulisäiliön alle maalattu iso M -kirjain. Että jos myyntiin tulee sattumalta just uutta maalia vasempaan kylkeen saanut klapikone, voipi vain ihmetellä, mikä juttu..

 

******************

 

Liitän tähän mukaan kaksi Maijan ottamaa valokuvaa varastetusta klapikoneesta ja traktorista:

 

Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma

 

 

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

 

**********************

 

 

Toivon, että varas saadaan kiinni ja lailliseen edesvastuuseen teostaan!

 

Ollaan tarkkoina ja erityisesti meistä ne, jotka syystä tai toisesta ovat Äitienpäivänä nähneet näiden koneiden matkaavan Tampereelta etelään ja kohti Viroa!

Päivitys 10.5.2020 klo 21.00: Traktori löytynyt n. kymmenen kilometrin päästä varastamispaikalta, mutta klapikone edelleen kateissa. Klapikoneesta epävarma havainto,että se olisi ollut iltapäivän aikana Riihimäen kohdalla matkalla kohti etelää. Onko matka kohti Viron markkinoita?

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Traktori varastettu Ylöjärveltä, klapikone varastettu Ylöjärveltä, onko klapikoneita ollut halvalla tarjolla?, onko tarktoreita ollut halvalla tarjolla?, Palax Kombi M II -klapikone, Palax Kombi M II -klapikone varastettu,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini