Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Sataa Annikan laariin!

Sunnuntai 2.8.2020


Keskustan puheenjohtajakisa alkoi, kun Annika Saarikko ilmoitti, että hän tavoittelee puheenjohtajuutta Oulussa syyskuussa pidettävässä puoluekokouksessa.

 

Oulun puoluekokous on sääntömääräinen, joten viime vuonna Kouvolassa pidetyssä ylimääräisessä puoluekokouksessa valittu nykyinen puheenjohtaja on vain ”koeajalla”!

 

*****

 Näin kertoo Lapin Kansa:

"Kes­kus­tan Lapin piiri epäröi asettua Katri Kul­mu­nin taakse pu­heen­joh­ta­ja­ki­sas­sa – otti ai­ka­li­sän

Keskustan Lapin piiri epäröi asettua Katri Kulmunin taakse keskustan puheenjohtajakisassa. Se tarvitsee aikalisän kantansa pureksimiseen."

 

*************

On enteellistä ja hyvin ymmärrettävää, että nykyisen puheenjohtajan ”kotipiiri” eli Keskustan Lapin piiri ei osannut asettua tukemaan nykyisen puheenjohtajan jatkokautta, sillä ylläoleva Lapin Kansa-lehden otsikko ja ingressi on vahva tuen osoitus Annika Saarikolle.

 

Keskustan Lapin piirin nykyisen puheenjohtajan valintaa koskeva epäävä päätös tapahtui torstaina 31.7.2020 ja he päättävät lopullisesta kannastaan vasta tiistaina 4.8.2020.

 

***********

 

On luonnollista, että mikään Keskustan piiri ei voi määrätä piirinsä puoluekokousedustajien menettelyä puheenjohtajaäänestyksessä, mutta Keskustan Lapin piirin menettely kertoo kuitenkin sen, että nykyinen Keskustan puheenjohtaja ei nauti edes oman piirinsä täydellistä luottamusta.

 

 

*********************

Olen virallinen ja äänioikeutettu puoluekokousedustaja Oulussa 4. – 6.9.2020 pidettävässä puoluekokouksessa ja vastuullisena päättäjänä tulen äänestämään Annika Saarikkoa Keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi!

#annikanmukana

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: #annikanmukana, Annika Saarikko, kansanedustaja Annika Saarikko, Annika Saarikko Keskustan puheenjohtajaksi, Keskustan puoluekokous Oulussa, Lapin Kansa, Keskustan Lapin piiri,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini