Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Poliittinen järjestelmämme on liian hidas tekemään päätöksiä kriisitilanteissa!

Torstai 8.10.2020 - -Esko Erkkilä-


Olemme varmaan yhtä mieltä siitä, että nykyinen korona-tilanne merkitsee kriisitilannetta koko Suomessa.

 

Tapaamme naureskella ruotsalaiselle päätöksenteolle, sillä siellä vaan diskuteerataan eli keskustellaan ja päätöksiä ei pystytä tekemään.

 

Nyt muutamana päivänä on ainakin minulle tullut selväksi, että olemme ajautumassa kohti ruotsalaista systeemiä, sillä poliittinen päätöksentekojärjestelmämme ei pysty tekemään päätöksiä.

 

Elämme tänään torstaita ja olenko kuullut oikein, että hallitus aikoo keskustella vasta ensi viikon iltakoulussa koronaan liittyvistä rajoituksista – iltakouluun kai tullaan kutsumaan myös opposition edustajat, sillä rajoituksille tarvitaan laaja parlamentaarinen tuki.

 

********************

 

Onneksi jotain on kuitenkin tapahtunut ja on tapahtumassa, sillä tänään kaikkien ravintoloiden on lopetettava anniskelu klo 24.00 ja suljettava ovensa klo 1.00!

 

***************

 

Kiitokset STM:lle, jonka on tarkoitus antaa ensi perjantaina viiden maakunnan ravintoloita koskeva järkevä asetus, joka koskee Uuttamaata, Varsinais-Suomea, Kanta-Hämettä, Pirkanmaata sekä Pohjanmaata – asetus merkitsee, että mainituilla alueilla toimivien ravintoloiden on lopetettava anniskelu ensi sunnuntaista alkaen klo 22.00 ja ravintola on laitettava kiinni klo 23.00.

 

Asetukseen kuuluu määräys, että näiden alueiden ravintolat voivat ottaa sisään vain puolet tavanomaisista asiakasmääristään.

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Poliittinen järjestelmämme on liian hidas tekemään päätöksiä kriisitilanteissa!,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini