Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Kolme lääkäriä ja viisi sairaanhoitajaa!

Perjantai 23.10.2020 - -Esko Erkkilä-


Lausun anteeksipyynnön sanat niille lukuisille lukijoilleni, joilla vasta nyt pystyn tarjoamaan uuden blogikirjoitukseni.

 

Blogikirjoitukseni viivästymiseen on syynä se, että oikean jalkani koipileikkaus venyi ennakoimastani kolmesta päivästä neljään päivään!

 

 

Leikkaus tapahtui…

 

 

IMG_0719.JPG

 

...Tampereen yliopistollisen sairaalan verikirurgiaosastolla viime tiistaina ja pääsin osastolta kotiutumaan vasta tänään eli torstaina iltapäivällä.

 

 

Vaivani on ollut jo puolenkymmentä vuotta katkokävelyyn viittaavat oireet. Vasemman jalan oireet poistuivat pallolaajennuksessa nelisen kuukautta sitten, mutta oikean jalan oireet pahenivat siten, että pallolaajennus ei enää ollut mahdollinen vaan jouduttiin tukoskohdan ohitusleikkaukseen.

 

Jalassa olevan tukoksen ohittaminen on vaativa operaatio ja siitä kertoo osaltaan se, että leikkaukseen osallistui kaksi verisuonikirurgia, yksi anestesialääkäri sekä viisi sairaanhoitajaa!

 

Yhteiskunnan panos yhden ohitusleikkauksen suorittamisessa on mittava ja siitä lausun omalta osaltani parhaat kiitokseni!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: pallolaajennus, ohitusleikkaus, TAYS:n verisuonikirurginen osasto,


Kommentit

23.10.2020 19:10  Aimo Niemi

Tsemppiä vaan toipumiseen. Koikkarissa kasvaneena seuraan satunnaisesti mutta suurella mielenkiinnolla blogiasi nähdäkseni, mitä uutta sillä suunnalla on tapahtumassa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini