Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Esimerkillistä ja vastuuntuntoista toimintaa

Torstai 11.3.2021 - -Esko Erkkilä-


Kesäkuulle siirrettyjen kuntavaalien ehdokasasettelun ensimmäinen vaihe päättyi viime tiistaina eli 9.3.2021, kun puolueet jättivät ehdokaslistansa kuntien keskusvaalilautakunnalle.

 

Tiedän, että useat maamme kärkipoliitikot ovat asettuneet kuntavaaliehdokkaiksi, mutta tässä jutussani haluan nostaa kahden keskeisen ja ansioituneen poliitikon esille asettumisestaan kuntavaaliehdokkaaksi.

 

 

eskojamatti_vanhanen.jpg

 

 

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen on asettunut kuntavaaliehdokkaaksi Nurmijärvellä ja siitä suuri arvostukseni hänelle.

 

 

eskojaanneli.

 

Ex-pääministeri, kansanedustaja ja pitkäaikaisen europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäen ryhtyminen kuntavaaliehdokkaaksi Lapualla on meille monille todella mieluisa yllätys.

 

 

Matti Vanhasen ja Anneli Jäätteenmäen asettuminen kuntavaaliehdokkaiksi antaa Keskustalle vahvaa potkua lisätä kuntavaaliehdokkaidensa lukumäärää, joka on nyt 6525 ehdokasta!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Esimerkillistä ja vastuuntuntoista toimintaa, Matti Vanhanen, Anneli Jäätteenmäki,


Kommentit

11.3.2021 2:04  Nollatoleranssi punaiselle fasismille

Painu helvettiin maanpetturi.Maanpetturipuolueenne kommariHUORIEN kanssa tekemään vallankaappaus yritykseen vastataan kansan toimesta.Voimatoimin.

11.3.2021 8:59  Olavi Koskela

Miten vaikeaa se on saada blogistin ymmärrykseen se, että vaaleja EI OLE vielä (11.3.) siirretty! Vasta eduskunnan mahdollinen päätös asiassa tarkoittaa siirtoa. Oikeusministerin ja varsinkin puoluesihteerien mölinä asiassa on tyhjää propakandaa. Vaaleihin on siis tällä tietämällä rapiat 5 viikkoa - että alkaa olla aika tehdä asiassa jotain. Se on taas kovin huonoa hallintoa, jos siirtoa tarkoittava lakimuutos saadaan käsittelyyn vasta vaaleja edeltävällä viikolla, tms.

11.3.2021 9:58  -Esko Erkkilä-

Kiitoksia molemmille juttuani tähän mennessä kommentoineille!

Tuo ensimmäinen kommentoija on ilmeisesti ollut "liikenteessä" syvästi juopuneena, joten siitä ei sen enempää.

Karavaani kulkee!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini