Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Yhteistyötä tarvitaan eri puolueiden kesken

Tiistai 18.5.2021 - -Esko Erkkilä-


Lähestyvät kuntavaalit ovat mainio tilaisuus tuoda esille eri puolueiden halut ja mahdollisuudet keskustella keskenään ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä.

 

Keskustan taustatoimijana olen aktiivisesti toiminut, jotta eri puolueiden päättäjät ensinnäkin tuntevat toisensa ja toiseksi, että he pääsevät keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

 

Tunnen ja arvostan eri puolueiden korkeimpia päättäjiä ja olen parhaani mukaan käyttänyt henkilöäni hyvien suhteiden luomiseen eri puolueiden päättäjien kesken.

 

 

eskojasannamarin.jpg

 

Arvostan, että olen eri yhteyksissä päässyt keskustelemaan Sanna Marinin kanssa, joka nykyisin on maamme pääministeri.

 

Joskus kävin kutsumassa Sannaa esiintymään Keskustan teltalle ja hän ei heti päässyt mukaani, mutta ”ilmoittautui” hetken päästä minulle, että nyt hän pääsee mikrofonin ääreen.vierelläni oleva

Tuon kuvanoton aikana Sanna oli Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja vierelläni oleva Kokoomuksen Leena Kostiainen oli Tampereen apulaispormestari!

 

 

anttirinnejaesko07042017.jpg

 

Taannoisen pääministeri Antti Rinteen kanssa olen saanut monesti keskustalla ajankohtaisista asioista ja ne keskustelut ovat toivottavasti saaneet  aikaan edistymistä yhteisissä asioissa!

 

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Sanna Marin, Antti Rinne, Leena Kostiainen,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini