Yhteystiedot

Esko Erkkilä
Ruokomäenkatu 32
33840 Tampere
050 556 4878

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tampereen stressaavasta kaupunkiliikenteestä kannattaa lähteä rauhoittumaan moottoritielle!

Torstai 12.8.2021 - -Esko Erkkilä-


Omaan eiliseltä kaksi hyvin erilaista liikennekokemusta eli 162 kilometrin pituisen rauhoittavan ajon moottoritiellä pääkaupunkiseudulta Tampereelle ja sen jälkeen tamperelaisen ratikkahelvetin.

 

Ratikkahelvetti on todellisuutta Tampereella ja jouduin sen omakohtaisesti kokemaan eilen iltapäiväneljän tienoilla.

 

Yleensä kartan Tampereen keskustaan menemistä millään kulkutavalla, mutta eilen hairahduin suorittamaan Tampereen keskustan läpiajon – olipa kammottava kokemus ja en haluaisi kenenkään kokevan samaa eli pysykää poissa Tampereen keskustasta.

 

On käsittämätöntä, että jotkut hehkuttavat Tampereen ratikan puolesta vaikka se onkin tuhonnut ennen niin mukavan ja liikenteeltään joustavan kaupungin.

 

*****************

 

Se toinen eilinen liikennekokemukseni olikin rauhoittava, kun ajelin pääkaupunkiseudulta moottoritietä Tampereelle.

 

Asetin vakionopeudensäätäjän 110 kilometrin tuntinopeuden kohdalle ja annoin Focukseni tehdä työt!  Todellinen nopeuteni oli varmaan hieman yli 100 km/h, sillä kaikki henkilöautot ajoivat ohitseni; se ei kuitenkaan minua haitannut, sillä nautin rauhallisesta ajamisesta.

 

Valitettavasti koin eiliset liikennekokemukseni väärässä järjestyksessä ja nyt viisaankin siten, että Tampereella Särkänniemen suunnalta Hämeenpuiston läpiajaneet ja Ratinan sillan jonot kokeneet käyvät rauhoittumassa moottoritiellä mutkin Hämeenlinnassa!

 

-Esko Erkkilä-

Avainsanat: Tampereen stressaavasta kaupunkiliikenteestä kannattaa lähteä rauhoittumaan moottoritielle!, Tampereen ratikkaongelmat, Ratikka toi Tampereelle liikenneongelman, Tampereen ratikka, Tampereen ratikkahelvetti, ratikkahelvetti, Hämeenpuisto, Ratina, Viinikka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini